Kun je gratis naar discovery+ kijken?

Ben jij ook laaiend enthousiast geworden door de komst van streamingdienst discovery+? Het video on demand-platform toont films, series en TV-programma’s die het echte leven beschrijven en wint snel aan populariteit in Nederland. Nu zijn mensen benieuwd of gratis naar discovery+ kijken mogelijk is. In dit artikel lichten we twee opties uit.

Hoe kan ik gratis naar Discovery+ kijken?

Je kunt 7 dagen gratis een abonnement op discovery+ uitproberen. In dit artikel leggen wij uit hoe je gratis naar de streamingdienst discovery+ kijkt met een proefabonnement.

Gratis discovery+ abonnement (voorheen Dplay)

Discovery+ heeft een cadeautje voor je! Waar streamingdiensten als Netflix en Disney+ er bijvoorbeeld voor hebben gekozen om te stoppen met een gratis proefperiode, heeft discovery+ juist aangegeven 7 gratis dagen aan te bieden aan iedere gebruiker. Zo kun je eerst testen of de streamingdienst wat voor jou is. Hieronder leggen we uit hoe je razendsnel je 7 dagen gratis discovery+ kunt claimen.

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo sluit je een gratis proefabonnement af op discovery+ in Nederland.

 1. Ga naar de website van discovery+ om een abonnement af te sluiten.

  Klik op de link hierboven.

 2. Kies een gewenst abonnement voor na de gratis proefperiode.

  Dit kan bijvoorbeeld €3.99 per maand zijn of voor €39.99 per jaar.

 3. Druk op de grote knop met ‘Start proefperiode’.

  Deze knop brengt je naar het inschrijfproces.

 4. Vul je persoonlijke gegevens in.

  Klik hierna op de knop ‘Registreren’.

 5. Vul je betalingsgegevens in voor het abonnement dat je na de gratis proefperiode zou willen gebruiken.

  Klik hierna op de knop ‘Betalen’.

 6. Gelukt! Je hebt nu een gratis proefabonnement op discovery+.

  Je kijkt 7 dagen gratis naar de streamingdienst. Je kunt ervoor kiezen om voor de afloop van je gratis proefabonnement op te zeggen of om het door te laten lopen in een betaald abonnement. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland

Films en series in het aanbod van discovery+ in Nederland

Bijna dagelijks worden er nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van Discovery’s streamingdienst in Nederland. Wij houden bij Streamwijzer bij wat er nieuw deze week is op alle streamingdiensten, waaronder discovery+. Ook is het volledige aanbod van discovery+ in Nederland te vinden op onze website. Dit wordt dagelijks geüpdatet, zodat jij altijd weet wat de nieuwste titels op het video on demand-platform zijn!

Meer informatie over streamingdienst discovery+

We inspireren je graag om een aantal nieuwe interessante titels op deze streamingdienst te kijken. Daarom houden wij op de informatiepagina over discovery+ het laatste nieuws en de beste tips van de streamingdienst bij. Zo vind je bijvoorbeeld een documentaire over de dood van George Floyd en de mogelijke moord op Jeffrey Epstein, maar ook de top 5 meest spraakmakende moordzaken en top 5 meest fascinerende realityshows.