Het zal je leven maar zijn: 5 fascinerende realityshows op discovery+

Trouwen met iemand in de gevangenis, zo zuinig leven dat je geen wc-papier gebruikt, leven als jager op zee… Realityshows geven je een kijkje in de meest gekke werelden. Wij zetten vijf fascinerende realityshows van Dplay op een rij.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op discovery+ kijken ✅

5x Fascinerende realityshows die je kunt kijken op discovery+

1. 1000-lb Sisters (1 seizoen, 2020)

De zwaarlijvige zussen Amy en Tammy Slaton hebben hun hele leven op elkaar kunnen rekenen. Nu – beiden in de dertig – willen ze samen het roer om gooien. Amy wil kinderen, maar moet eerst afvallen. Tammy kan vanwege haar gewicht bijna het bed niet meer uitkomen. In de nieuwe serie 1000-lb Sisters krijg je een kijkje in hun levens.

Seizoenen: 1
Jaar: 2020
IMDb: 6,5
Zender: TLC
Trailer: Bekijk op YouTube
Streamingdienst: Bekijk op Dplay

2. Giant Lobster Hunters (1 seizoen, 2020)

Thuiswerken… dat zit er voor deze mensen niet bij! In de categorie ‘bizarre beroepen’ tippen we de nieuwe serie Giant Lobster Hunters. Een Australische realityserie over kreeftenvissers die gevaarlijke stukken zee trotseren.

Seizoen: 1
Jaar: 2020
Zender: Discovery
Streamingdienst: Bekijk op Dplay

3. Extreme Cheapskates (3 seizoenen, 2011-2014)

Vind jij Extreme Couponing nog niet hardcore genoeg? Dan is de serie Extreme Cheapskates iets voor jou! Vergaap je aan hoever gezinnen gaan om een paar dollar te besparen. Van spotgoedkope tot vakanties tot inventieve kerstcadeaus, you’ll see it here.

Seizoenen: 3
Jaar: 2011 – 2014
IMDb: 5,4
Zender: TLC
Trailer: Bekijk op YouTube
Streamingdienst: Bekijk op Dplay

4. Return to Amish (5 seizoenen, 2014-2019)

Heb je genoten van de serie Unorthodox? Dan vind je de serie Return to Amish misschien ook wel iets. In deze serie volgen we een aantal jongeren die het leven buiten hun Orthodoxe gemeenschap ontdekken en moeten beslissen of ze kiezen voor hun gemeenschap of een modern leven.

Seizoenen: 5
Jaar: 2014 – 2019
IMDb: 6
Zender: TLC
Trailer: Bekijk op YouTube
Streamingdienst: Bekijk op Dplay

5. Love After Lockup (4 seizoenen, 2017-2019)

Wat zijn goede plekken om je nieuwe liefje te ontmoeten? De kroeg, tinder… of de gevangenis? De personen die we volgen in deze serie hebben voor die laatste optie gekozen. Zij hebben een relatie (gekregen) met iemand in de gevangenis. Hoe gebeurt zoiets? En hoe gaat het verder wanneer deze persoon vrijkomt?

Seizoenen: 3
Jaar: 2017 – 2019
IMDb: 6,3
Zender: TLC
Trailer: Bekijk op YouTube
Streamingdienst: Bekijk op Dplay

Meer aanbod van films en series op de streamingdienst van Discovery

Benieuwd naar het hele aanbod op Dplay? Kijk dan hier! Wil je meer informatie over deze streamingdienst? Die hebben we hier verzameld.