Nieuw deze week | Films en series op de streamingdiensten in Nederland

Op deze pagina van Streamwijzer wordt bijgehouden welke films en series deze week nieuw zijn verschenen op de streamingdiensten in Nederland. Dit zijn titels die bijvoorbeeld te kijken zijn op Netflix, Videoland, Disney+ en de rest van de streamingdiensten. Verder vind je op Streamwijzer het volledige aanbod van films en series per streamingdienst en het nieuws van elk video on demand-platform in Nederland.

Nieuwe films en series deze week per streamingdienst

Aanbod per streamingdienst in Nederland

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixDisney+, VideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Apple TV+, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:


Welke films en series zijn nieuw deze week op de streamingdiensten in Nederland?

In deze lijst werken we dagelijks bij welke films en series nieuw verschijnen op de streamingdiensten in Nederland, waardoor je precies weet welke titels nieuw deze week zijn om te streamen.

Welke streamingdiensten worden genoemd in de lijst van wat er nieuw deze week is?

Je vindt in deze lijst streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, Videoland. Het aanbod van nieuwe films en series verschilt per week per streamingdienst, waardoor de hoeveelheid benoemingen van elke dienst in de lijst ook wisselend is.

Kunnen alle films en series op elke streamingdienst door iedereen bekeken worden?

Voor de meeste streamingdiensten heb je een abonnement nodig. Meer hierover vind je op de pagina’s van streamingdiensten binnen Streamwijzer voor bijvoorbeeld Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+.