Kijkcijferkanon Glass (2019) is nu te zien op Amazon Prime Video

Met meer dan 200.000 stemmen op IMDb is het duidelijk dat Glass één van de populairste films van 2019 was. Goed nieuws voor een ieder die de film graag nog zou willen bekijken, want sinds vrijdag 4 december is Glass op Amazon Prime Video te zien met topacteurs als James McAvoy, Bruce Willis en natuurlijk Samuel L. Jackson. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van de serie.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Glass (2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december vallen onder andere de populaire film Emma uit begin 2020 en het vijfde seizoen van The Expanse. Daarnaast zijn recentelijk ook toptitels als Last Christmas, Jojo Rabbit en 1917 aan het aanbod toegevoegd. Sinds vrijdag 4 december staat dus ook de film Glass uit 2019 online.

Verhaal

M. Night Shyamalan brengt de verhalen van twee blockbusters – Unbreakable en Split – samen in een explosieve nieuwe comic thriller. David Dunn (Bruce Willis) maakt jacht op The Beast (James McAvoy) in een reeks heftige confrontaties terwijl de schimmige Mister Glass (Samuel L. Jackson) belangrijke geheimen over beiden bewaart.

Trailer


Details van de film

Titel: Glass
Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Drama, Sci-Fi, Thriller
Duur: 2 uur en 9 minuten
Directors: M. Night Shyamalan
Schrijver: M. Night Shyamalan
Cast: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson
IMDb: 6.7 uit 203.601 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over de film Glass op Amazon Prime Video