De film 1917 staat nu op Amazon Prime Video

Alweer weet Amazon Prime Video een absolute topfilm aan te voegen aan het aanbod van films en series in Nederland! Het is sinds zondag 27 september namelijk mogelijk om de razend populaire film 1917 te bekijken op de streamingdienst. De drievoudig Oscar-winnaar staat nu online in Nederland.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1917 (film uit 2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Heb jij de drievoudige Oscarwinnaar van dit waanzinnige oorlogsverhaal al bekeken in de bioscoop of besteld via Bol.com? Of staat deze absoluut nog op je kijklijst? Nu je 1917 gewoon op Amazon Prime Video kunt bekijken in Nederland, kunnen we je deze titel in ieder geval sterk aanraden. Hieronder vind je het verhaal en de trailer van de film.

Verhaal

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk gebied oversteken om een boodschap over te brengen. Deze boodschap is bepalend in het stoppen van een dodelijke aanval op honderden soldaten, waaronder de broer van Blake.

Trailer

Bekijk hieronder de bijzondere trailer van de oorlogsfilm uit 2019 om alvast in de stemming te komen!


Details van de film

Titel: 1917
Jaar: 2019
Soort: film
IMDb: 8.3 uit 370,960 stemmen
Categorie: Drama, Oorlog
Duur: 119 minuten
Directors: Sam Mendes
Schrijvers: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
Cast: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.