Gloednieuwe film Emma (2020) is nu te zien op Amazon Prime Video

Het is weer raak, want Amazon Prime Video heeft nogmaals een recente en absolute topfilm aan haar aanbod in Nederland toegevoegd. Ben je fan van The Queen’s Gambit? Dan zal je er namelijk erg blij mee zijn. Sinds woensdag 2 december 2020 is de film Emma (2020) op Amazon Prime Video te zien, met in de hoofdrol Anya Taylor-Joy (bekend als Beth Harmon in de schaakserie). Bekijk hieronder de trailer en het verhaal van de nieuw toegevoegde film.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Emma (2020) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december vallen onder andere de populaire film Glass uit 2019 en het vijfde seizoen van The Expanse, maar ook Emma (2020) is dus sinds 2 december online te zien. Daarnaast zijn recentelijk ook toptitels als Last Christmas, Jojo Rabbit en 1917 aan het aanbod toegevoegd.

Verhaal

Knap, slim en rijk: Emma Woodhouse is een rusteloze ‘koningin’ zonder rivalen in haar kleine, slaperige Engelse dorpje. In deze glinsterende satire over de sociale klassen moet Emma haar weg zien te vinden terwijl ze volwassen wordt en meerdere romantische misstappen begaat, om uiteindelijk te ontdekken dat de liefde altijd ergens onverwachts verscholen is.

Trailer


Details van de film

Titel: Emma
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Duur: 2 uur en 4 minuten
Directors: Autumn de Wilde
Schrijvers: Eleanor Catton, Jane Austen
Cast: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Mia Goth
IMDb: 6.7 uit 24.676 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over de film Emma op Amazon Prime Video