Amazon Prime Video Aanbod

In deze lijst vind je het volledige Amazon Prime Video aanbod in Nederland. Alle films en series die je kan kijken op het video on demand-platform zijn op te zoeken in deze tabel. Deze content kun je kijken via de app op je mobiel, tablet of TV, maar ook gewoon via de Prime Video website op je laptop of computer. De lijst met het aanbod van Amazon Prime Video Nederland wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Amazon Prime Video Nederland aanbod van films en series

→ Staat je favoriete film of het nieuwste seizoen van je serie (nog) niet op Amazon Prime Video? Dan is hij wel hier te vinden ✅

Zoeken in de lijst met het aanbod van Amazon Prime Video

In de lijst kun je zoeken naar je favoriete programma. Heb je bijvoorbeeld zin in een romantische film of een thriller serie op deze Instant Video dienst van Amazon? Tik dat genre en het soort (serie of film) in de zoekbalk in om tips te krijgen voor de leukste titels. Deze catalogus leidt je door het volledige assortiment van Amazon Prime Video Nederland om duidelijk te maken wat nu allemaal online staat in NL!

In de eerste kolom wordt de titel gegeven van de film of serie. Het aantal seizoenen van series wordt ook weergegeven. Daarnaast kun je zien wat het cijfer op IMDb is, in welke categorie de titel thuis hoort en sinds welke datum hij online staat. Ook is er in de laatste kolom een knop die je direct naar de trailer brengt!


  1. Wat is het aanbod van films en series op Amazon Prime Video Nederland?

    De tabel op deze pagina laat zien welke films en series op dit moment op Amazon Prime Video Nederland online te streamen zijn. Deze series en films zijn te kijken via de streamingdienst op internet. Zoek en filter op titel, jaar, seizoen of categorie om je titel te vinden in het aanbod.

  2. Welke films en series worden per maand nieuw op Amazon Prime Video verwacht?

    In de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand vind je wat er binnenkort online komt en wat er de afgelopen maanden nieuw is verschenen.

  3. Waar vind je het laatste nieuws over Amazon Prime Video?

    Op de pagina met het Amazon Prime Video nieuws vind je de laatste nieuwtjes, tips en informatie op een rij.