Kerstfilm Last Christmas (2019) met Game of Thrones-actrice Emilia Clarke staat nu op Amazon Prime Video

De kerstfilm Last Christmas is sinds 1 november 2020 te zien op Amazon Prime Video in Nederland. De streamingdienst heeft dit kijkcijferkanon uit de kerstperiode van het vorige jaar aan haar aanbod van films en series toegevoegd. De film is onder andere bekend door de hoofdrol van steractrice Emilia Clarke, onder andere bekend van de hitserie Game of Thrones. In dit artikel vind je waar de film over gaat en kun je de cast en trailer bekijken.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Kerstfilm Last Christmas (2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november vallen weer geweldige titels, waaronder alle seizoenen van Mad Men en Wallander, maar ook films als Jojo Rabbit en natuurlijk Last Christmas. Het is voor het eerst dat de populaire kerstfilm op een SVOD streamingdienst in Nederland te zien is.

Verhaal

Kate is een jonge vrouw die slechte beslissingen onderschrijft. Werken als een elf in een kerstwinkel het hele jaar door is niet goed voor de wannabe zangeres. Maar ze ontmoet daar Tom. Haar leven neemt een nieuwe wending. Voor Kate lijkt het te mooi om waar te zijn.

Trailer


Details van de film

Titel: Last Christmas
Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Kerst, Komedie, Drama, Romantiek
Duur: 1 uur en 43 minuten
Directors: Paul Feig
Schrijvers: George Michael, Emma Thompson
Cast: Madison Ingoldsby, Emma Thompson, Boris Isakovic
IMDb: 6.5 uit 39,766 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.