Oorlogskomedie Jojo Rabbit (2019) staat nu op Amazon Prime Video

Jojo Rabbit is één van de nieuwste aanwinsten van streamingdienst Amazon Prime Video in Nederland. De film uit 2019 is een merkwaardige, maar veel geprezen combinatie van een oorlogsfilm en een komedie, waarin een denkbeeldige vorm van Adolf Hitler één van de hoofdrollen vertolkt. De film won een Oscar voor Best Adapted Screenplay en krijgt op IMDb een 7.9 uit 10. Hieronder lees je meer over het verhaal en vind je de trailer van de hitfilm.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Jojo Rabbit (2019) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november vallen kerstfilms als de recente Last Christmas (2019), maar ook alle seizoenen van series als Mad Men en Wallander. Daarnaast werd op zaterdag 7 november ook de Oscarwinnende oorlogsfilms Jojo Rabbit na de Nederlandse klassieker Zwartboek aan het aanbod toegevoegd. Hieronder vind je meer informatie over de film en kun je de trailer bekijken.

Verhaal

Satire die zich afspeelt tijdens de 2e Wereldoorlog. Een eenzaam Duits jongetje moet samen met zijn denkbeeldige vriend, Adolf Hitler, zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Trailer


Details van de film

Titel: Jojo Rabbit
Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Komedie, Oorlog, Drama
Duur: 1 uur en 48 minuten
Directors: Taika Waititi
Schrijvers: Christine Leunens, Taika Waititi
Cast: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson
IMDb: 7.9 uit 271.298 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.