Films op tv deze week: 5 kijktips voor 28 november – 4 december 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 48, dus we geven je 5 kijktips voor 28 november tot en met 4 december 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 48: van maandag 28 november tot en met zondag 4 december 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. The Time Traveler’s Wife (2009) – Zaterdag 3 december op SBS9 om 20:30 uur

Clare is al haar hele leven verliefd op Henry. Ze gelooft dat hun liefde is voorbestemd, hoewel ze nooit weet wanneer ze zullen worden gescheiden: Henry heeft namelijk een afwijking die hem dwingt zijn leven in tijdfragmenten te leven.

4. Under the Tuscan Sun (2003) – Zaterdag 3 december op SBS9 om 22:35 uur

Frances probeert na een mislukt huwelijk haar leven te ordenen en vertrekt naar Italië. Ze besluit impulsief een villa aan te schaffen en zodoende een nieuwe start te maken met haar leven. Voor deze film is geen trailer beschikbaar.

3. Texas Killing Fields (2011) – Zaterdag 3 december op Veronica om 23:05 uur

Na een reeks moorden wordt er een klein meisje vermist. De rechercheurs Souder en Heigh proberen met weinig succes het mysterie op te lossen. Dan wordt er opnieuw een meisje vermist.

2. Revolt (2017) – Zondag 4 december op RTL 7 om 22:25 uur

Bo is een Amerikaanse soldaat die gestationeerd is in een door oorlog geteisterd deel van Afrika. Dan wordt de aarde aangevallen door aliens en moet Bo een hele andere strijd gaan voeren.

1. Death Race (2008) – Zondag 4 december op SBS9 om 22:45 uur

Een gevangenisdirecteur en haar bewakers hebben een gruwelijk spel verzonnen. De gevangenen moeten meedoen met een op televisie uitgezonden race-wedstrijd die voor velen dodelijk afloopt.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter en de Orde van de Fenix (2007) op HBO Max vinden, heeft Disney+ de film Deadpool 2 (2018) met Ryan Reynolds in zijn aanbod opgenomen en is Alles is Familie bij Viaplay, Videoland, NLZIET, NPO Plus en HBO Max te streamen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Harry Potter en de Orde van de Fenix bij HBO Max | Maandag 28 november 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Deadpool 2 bij Disney+ | Donderdag 1 december 2022 om 20:30 uur op Veronica
3️⃣ Bekijk direct Alles is Familie bij Viaplay | Vrijdag 2 december 2022 om 23:00 uur op NPO 3

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis