Films op tv deze week: 5 kijktips voor 5-11 december 2022

Weet je even niet meer wat je deze week moet kijken? Wij schieten graag te hulp door je een inkijkje te geven in de films op tv deze week. Op het moment van schrijven zitten we in week 49, dus we geven je 5 kijktips voor 5 december tot en met 11 december 2022.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

5x Films op tv in week 49: van maandag 5 december tot en met zondag 11 december 2022

De onderstaande hitfilms zijn deze week op de Nederlandse televisie te zien. Meestal is het mogelijk om met een abonnement op grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max te kijken naar films die ook op tv worden uitgezonden, maar niet altijd. De onderstaande vijf films zijn niet bij de streaminggiganten te vinden, dus heb je deze week een uitgelezen kans om ze op televisie te kijken.

Mocht je jouw weekfavoriet gemist hebben of de film graag reclamevrij vooruit of terug willen kijken, dan kun je nog wel bij TVOD-diensten als Pathé Thuis terecht. Via de groene knop onder de trailer en het verhaal begin je direct met kijken. In sommige gevallen kun je daarnaast door online tv kijken ook NLZIET raadplegen tijdens en na de uitzending.

5. Skyscraper (2018) – Woensdag 7 december op Veronica om 20:30 uur

Will Ford is een voormalige FBI agent, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Als een gebouw opeens in brand staat, krijgt hij de schuld en moet hij alles op alles zetten op zijn gezin te redden van de vlammen.

4. Into the Storm (2014) – Woensdag 7 december op Veronica om 22:30 uur

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado’s. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen.

3. Joker (2019) – Donderdag 8 december op Veronica om 20:30 uur

De clown Arthur Fleck voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot de schurk beter bekend als de Joker.

2. Vantage Point (2008) – Vrijdag 9 december op RTL 7 om 20:30 uur

Twee agenten hebben de opdracht de Amerikaanse president te beschermen tijdens een top over terrorisme. Door de getuigen van de aanslag wordt de shockerende waarheid achter de moordaanslag op de president ontrafeld.

1. Free State of Jones (2016) – Zaterdag 10 december op Veronica om 01:00 uur

Wanneer Knight zijn zoon verliest in de Amerikaanse burgeroorlog besluit hij om de strijd aan te gaan met het Zuiden. Hij roept lokale slaven en boeren op om mee te vechten, met als doel: vrijheid, gerechtigheid en een eigen vrije staat.

Meer films op tv deze week die ook online met abonnement te streamen zijn

De bovenstaande films op tv zijn niet op de grote streamingdiensten te zien, maar er zijn nog meer titels die lineair worden uitgezonden en wél met een lidmaatschap bij SVOD-diensten bekeken kunnen worden. Zo kun je onder andere Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) op HBO Max vinden, heeft Amazon Prime Video net als NLZIET en NPO Plus de film Hoe Overleef Ik… Mezelf? (2008) in zijn aanbod opgenomen en is Four Christmases (2008) bij Viaplay te streamen. Via het onderstaande blok kun je direct beginnen met kijken en vind je op welke dagen en tijden de films op televisie te zien zijn.

1️⃣ Harry Potter en de Halfbloed Prins bij HBO Max | Maandag 5 december 2022 om 20:30 uur op Net5
2️⃣ Bekijk direct Hoe Overleef Ik… Mezelf? bij Prime Video | Woensdag 7 december 2022 om 15:35 uur op NPO 3
3️⃣ Bekijk direct Four Christmases bij Viaplay | Donderdag 8 december 2022 om 22:35 uur op Net5

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan. Er zullen titels tussen staan die je op tv kunt kijken, maar ook gloednieuwe films die net uit de bioscoop komen.


Synopsissen: Pathé Thuis