Feyenoord kijken in 2022: live stream van elke wedstrijd

Seizoen 2022/2023 is aangebroken en er staan weer heel wat wedstrijden op het programma voor Feyenoord. Benieuwd waar de club uit Rotterdam vandaag speelt, tegen welk team en in welke league het is en waar je gratis + legaal op tv en via een online live stream kunt kijken naar de uitzending? Je leest hier alles over de mogelijkheden van Feyenoord live kijken in 2022.

Waar kun je alle wedstrijden van Feyenoord live kijken in 2022 op tv en met online stream?

Feyenoord speelt in seizoen 2022/2023 wederom in meerdere competities, maar alle wedstrijden zijn zowel met een live stream online als op een tv-zender te zien. Natuurlijk kennen we allemaal de Eredivisie, waarvan de uitzendrechten in handen zijn van ESPN (met vier eigen tv-zenders). Daarnaast worden de wedstrijden van de TOTO KNVB Beker op FOX, ESPN en Veronica uitgezonden en kun je de Europa League volgen via Veronica (en dus bij NLZIET). Daarnaast kun je de spelers van Feyenoord natuurlijk in actie zien bij hun eigen land tijdens internationale duels voor het WK 2022, de Nations League en oefenwedstrijden.

Inmiddels nemen echter steeds minder abonnees tv af, omdat het steeds gebruikelijker wordt om via internet naar je favoriete uitzendingen te kijken. Hieronder vind je de online mogelijkheden om bij streamingdiensten met een live stream naar wedstrijden van Feyenoord in verschillende competities te kijken in 2022.

NLZIET➡️ Kijk meteen live voetbal van Feyenoord op NLZIET. Hier vind je up-to-date welke wedstrijden momenteel worden uitgezonden, waaronder de Champions, Conference en Europa League en natuurlijk Feyenoord spelers in actie bij internationaal voetbal. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
ESPN➡️ Kijk meteen gratis naar Feyenoord in de Eredivisie bij ESPN via Canal Digitaal. De Canal Digitaal TV App maakt het mogelijk om geen moment van de Nederlandse voetbalcompetitie te missen, omdat je hier de Eredivisie zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
Ziggo GOBekijk nu ESPN via Ziggo GO. Je vindt hier een gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s, maar ook het complete aanbod van alle Feyenoord wedstrijden uit de Eredivisie en nog veel meer sport bij ESPN Compleet. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting.
KPN iTVBekijk nu ESPN via KPN iTV. Ook bij deze provider krijg je een gratis zender met elke speelronde een selectie van live Eredivisiewedstrijden en kun je toegang krijgen tot het totale pakket ESPN Compleet met tot €12,50 combinatiekorting per maand.
🎥 Disney+Deze streamingdienst vertoont geen wedstrijden, maar je kunt er wél naar de indrukwekkende en populaire documentaireserie over het team uit Rotterdam kijken. 👉 Ga direct naar Dat Ene Woord: Feyenoord bij Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen met wedstrijden van Feyenoord aan.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayDit jaar worden er geen wedstrijden van Feyenoord bij Viaplay uitgezonden, maar andere voetbalcompetities als de Bundesliga en de Premier League zijn er wel in het aanbod terug te vinden.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van Feyenoord worden op het moment van schrijven niet in het aanbod van deze streamingdienst vertoond.

Speelschema: het programma van Feyenoord per league dit jaar

Zit je vandaag al de hele dag te springen om vanavond naar een lekker potje voetbal met Feyenoord te kijken? Dan ken je het speelschema vast al uit je hoofd. Maar voor wie niet alle wedstrijden helemaal scherp meer op zijn netvlies heeft staan, kun je online gidsen het programma van de club met datum, tegenstander, weekdag, tijd en league overzichtelijk vinden.

Je ziet bijvoorbeeld door te googelen op ‘Feyenoord’ een box met wedstrijden, nieuws, standen en spelers. Door op de eerste kolom—wedstrijden—te klikken, krijg je een inkijkje in het speelschema tot het einde van het seizoen. Feyenoord strijdt doorgaans tegen nationale Eredivisie rivalen als Ajax en PSV, maar ook tegen internationale clubs.

Spelers van Feyenoord in seizoen 2022/2023

Dit seizoen is de selectie van Feyenoord weer goed gevuld met toptalenten en spelers met ervaring. In het eerste team komen als doelmannen Justin Bijlow, Thijs Jansen en Ofir Marciano uit. Recht voor hen staat de verdediging klaar, bestaand uit Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Jacob Rasmussen, Marcos Senesi en Gernot Trauner.

Het middenveld wordt in 2022/2023 gevormd door Fredrik Aursnes, Cole Bassett, Mark Diemers, Jorrit Hendrix, Orkun Kökçu, Sebastian Szymański, Mohamed Taabouni, Quinten Timber, Jens Toornstra en Mats Wieffer. In de aanval staan Danilo, Javairô Dilrosun, Santiago Giménez, Oussama Idrissi, Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark. De trainer van het team is Arne Slot en hij wordt bijgestaan door assistent-trainers John de Wolf, Sipke Hulshoff en Marino Pušić + doelman-trainer Khalid Benlahsen en daarnaast tevens Robin van Persie en Roderick van der Ham.

BACK TO BUSINESS 😁 | Season 22/23 has officially started

Illegale livestreams van alle voetbalwedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van de Eredivisie, Conference / Europa / Champions League, Nations League en andere grote voetbalcompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s GoalLive Soccer TV of Eleven Sports. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt. Tevens laten we op onze website weten welke wedstrijden er in het voetbal vandaag allemaal op de planning staan.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.