Hoe kun je de Feyenoord documentaire ‘Dat Ene Woord’ gratis kijken?

Rotterdamse voetbalfans zijn helemaal in hun nopjes met de komst van de toffe voetbaldocumentaire Dat Ene Woord: Feyenoord. De docuserie is sinds woensdag 1 september 2021 wekelijks op Disney+ te zien met een nieuwe aflevering, maar niet iedereen is abonnee van de streamingdienst. Daarom vragen veel mensen zich af: hoe kun je de Feyenoord documentaire ‘Dat Ene Woord’ gratis kijken?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Zo bekijk je de docuserie ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney+

Dat Ene Woord: Feyenoord is een voetbaldocumentaire die op het moment van schrijven te streamen is bij Disney+. De afleveringen werden wekelijks uitgezonden, maar zijn inmiddels allemaal te zien op de videodienst van The Walt Disney Company. In een paar simpele stappen kun je bij de streamingdienst naar de docuserie kijken.

  1. Klik hier om naar Dat Ene Woord: Feyenoord te gaan op de officiële website van Disney+
  2. Druk op de grote blauwe knop met de tekst Neem Disney+
  3. Kies voor Bespaar op 12 maanden voor het goedkopere jaarabonnement (omgerekend €8,33 per maand) of kies voor Abonneer nu voor het duurdere maandabonnement (€9,99 per maand)
  4. Maak een account aan en begin direct met kijken! ⚽️

Kun je de Feyenoord documentaire ‘Dat Ene Woord’ gratis kijken?

Veel voetballiefhebbers zijn benieuwd of het ook mogelijk is om de Feyenoord documentaire Dat Ene Woord online gratis te kijken. Vroeger had Disney+ een gratis proefperiode, maar dat is nu niet meer het geval. Hetzelfde geldt voor andere streamingdiensten als Netflix. Wel zijn er in ruil daarvoor heel veel nieuwe films en series voor volwassenen toegevoegd door de introductie van de categorie Star.

Je kunt in verhouding een stukje gratis naar Disney+ kijken door voor het goedkopere jaarabonnement te kiezen. Als je namelijk 12 maanden lang een maandabonnement hebt, betaal je in totaal €119,88 voor Disney+ in een jaar tijd. Wie kiest voor een jaarabonnement bespaart maar liefst €19,98 en betaalt daardoor in totaal €99,90 voor een jaar Disney+. Dat is een korting van ruim 16%, waardoor je in feite per jaar dik 60 dagen (2 maanden) gratis naar alle films en series op de streamingdienst kijkt. Je bent dus bijna een dief van je eigen portemonnee als je voor het maandabonnement gaat.

Meer informatie over de populaire voetbalserie

Voetbalclub Feyenoord wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21. Unieke beelden uit o.a. de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichterbij het publiek dan ooit.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 9 afleveringen
Categorie: Documentaire, Sport
Cast: Dick Advocaat, Leroy Fer, Nicolai Jorgensen, Frank Arnesen, Mark Koevermans