Dit zijn alle deelnemers van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

De diva’s gaan binnenkort terug naar de jungle. Over een tijdje staat er weer een splinternieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle op het programma en inmiddels weten we ook wie dit jaar voor drama, grappen en grollen moeten zorgen. Maar wie zijn dat dan? En waar zijn ze ook alweer bekend van? In dit artikel bespreken we met je wie de deelnemers van Echte Meisjes in de Jungle zijn.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Deelnemers van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Begin dit jaar maakte Echte Meisjes in de Jungle na elf jaar eindelijk een comeback op Videoland. Bekende realitysterren gingen in de meest barre omstandigheden de strijd met elkaar aan en dat stond garant voor een hele hoop drama. Dat er dus snel nóg een seizoen aangekondigd zou worden, was niet heel verrassend. En onlangs werden de Echte Meisjes op Schiphol uitgezwaaid, waardoor we eindelijk weten wie we deze keer terug gaan zien in de jungle.

@streamwijzer En wie zijn er natuurlijk weer bij? 😂 — Beeld: Videoland / RTL — #echtemeisjes #echtemeisjesindejungle #michellakox #louissajanssen ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Hier ken je de deelnemers van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ van

Maar wie zullen er nu precies in de jungle verschijnen? In het onderstaande overzicht laten we weten welke bekende realitysterren te zien zullen zijn in het splinternieuwe seizoen en waar je ze nu eigenlijk van kunt kennen.

DeelnemerKun je kennen van
Deveny SoodaMarried at First Sight: Match or Mistake
Famke LouiseFamke & Denzel: Een Nieuw Begin, De Verraders
Imen DirieLove Island
Jacomien ZoerUrk!
Kelly van der VeerBig Brother
Lesley VersprilleEx On The Beach
Louisa JanssenEchte Meisjes in de Jungle
Michella KoxEchte Meisjes in de Jungle
Michelle LootsRoy Donders: Altijd Wat Bijzonders
Shanta BakkerTemptation Island
Shirley CramerTemptation Island VIPS, Ex On The Beach, Eating With My Ex

Wanneer is ‘Echte Meisjes in de Jungle’ te zien?

Videoland heeft besloten het jaar goed te beginnen. Daarom is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op maandag 1 januari te zien, waarna je kunt rekenen op wekelijkse episodes.

Meer informatie over de serie

Influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersDeveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Loots, Shanta Bakker, Shirley Cramer

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.