Waar en wanneer kun je ‘Echte Meisjes in de Jungle’ online en op tv kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Echte Meisjes in de Jungle’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel met een seizoen uit 2011 en een seizoen uit 2023 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Echte Meisjes in de Jungle’ uit 2011 en 2023 online kijken: bij welke streamingdiensten en tv-zender kan dat?

De serie Echte Meisjes in de Jungle is een titel uit het jaar 2019 in het genre ‘Reality’ en ‘Spelshow’. Kijkers raken via social media maar niet uitgepraat over dit opzienbarende programma, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat voor het meest recente seizoen wat begin 2023 in première ging bij Videoland, de streamingdienst van RTL. De afleveringen worden niet op tv uitgezonden en kunnen dus enkel en alleen online met een abonnement bekeken worden.

Veel realityliefhebbers zullen het programma echter al kennen van het eerste seizoen dat in 2011 op televisie te zien was. Kun je ook deze oude afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle nog ergens streamen op het moment van schrijven? Helaas is het antwoord teleurstellend en kort: nee, dat kan niet. Geen enkel video on demand-platform heeft hem namelijk momenteel opgenomen in zijn aanbod.

✅ Videoland Sinds maandag 9 januari 2023 is het nieuwste seizoen van de serie ‘Echte Meisjes in de Jungle’ in het aanbod van Videoland opgenomen met wekelijkse afleveringen na een dubbele première-episode.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+ Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Echte Meisjes in de Jungle kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.

Gratis online kijken naar Echte Meisjes in de Jungle

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Echte Meisjes in de Jungle bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie, synopsis en trailer van deze serie

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het avontuur van hun leven aan. In dit programma, dat meer dan tien jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle, onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno.

Titel Echte Meisjes in de Jungle
Jaar 2011-2023
Soort Serie
Categorie Reality, Spelshow
Synopsis: RTL / Videoland