Waar kun je de serie Big Brother (1999-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Big Brother’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1999 met een IMDb-score van 2.5 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Big Brother’ uit 1999 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Big Brother is een titel uit het jaar 1999 in het genre ‘Reality’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 2.5, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

Tot op het moment van schrijven werden er door de makers 9 seizoenen van Big Brother geproduceerd. De eerste zes delen verschenen van 1999 tot en met 2006, waarna in 2021, 2022 en 2023 nog drie sets afleveringen werden vertoond. Die nieuwe seizoenen zijn alledrie te zien bij Videoland en afleveringen zijn tot een jaar terug te kijken bij NLZIET, maar de oude seizoenen staan er niet op. Wel kun je hier via uitzending gemist naar de aflevering ‘Big Brother’ van Andere Tijden kijken op 7 april 2018, waarin men terugkijkt op deze memorabele stap in het Nederlandse televisietijdperk.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Big Brother bij NLZIET. Hier kun je de huidige afleveringen kijken, maar het is ook mogelijk om seizoenen tot een jaar lang terug te kijken. Als je je nu aanmeldt, dan mag je een abonnement 14 dagen gratis proberen.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Big Brother kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de serie ‘Big Brother’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Big Brother

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Big Brother bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, wel op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Big Brother 2023 wordt gepresenteerd door presentatrice Geraldine en Tatyana. Dit realityprogramma heeft een dagelijkse uitzending via de RTL 5 livestream. In het programma daagt de samenleving kandidaten uit om deel uit te maken van een experiment. 100 dagen lang 24/7 volgt de cameraploeg de mensen in het Big Brother-huis. De deelnemers hoeven alleen zichzelf te zijn, zonder social media. Wat is de realiteit?

TitelBig Brother
Jaar1999
SoortSerie
CategorieReality
IMDb-cijferGemiddeld 2.5 uit 10

Synopsis: NLZIET