Waar kun je de serie ‘Eating with my Ex: Going Dutch’ (2021-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Eating with my Ex: Going Dutch’ (2021-) online kijken kunnen. In dit realityprogramma gaan bekende ex-koppels met elkaar aan tafel, waarbij prikkelende vragen over hun relatie stof van gesprek vormen. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, discovery+, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Eating with my Ex: Going Dutch’ (2021-) online kijken?

Er waren al twee sets afleveringen te zien, maar ook seizoen 3 van Eating with my Ex: Going Dutch ging op vrijdag 28 april 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar Eating with my Ex: Going Dutch bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten in handen, want het is een zogeheten ‘Original’ van het video on demand-platform. Je kunt een abonnement rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon nemen. De eerste 30 dagen daarvan zijn gratis en je kunt ook het Entertainment-pakket van discovery+ op het begin 7 dagen kosteloos proberen.
📺 Ziggo GOHier kun je naar de uitzendingen van de zender TLC kijken. Deze zijn steeds een week later dan bij discovery+ op (online) tv te zien en terug te kijken als je ze gemist hebt. 👉 Bekijk nu TLC via Ziggo GO.
📺 KPN iTVOok KPN biedt de mogelijkheid om via televisie en online naar het kanaal van de uitzendingen te kijken, al is het wederom een week later dan bij discovery+. 👉 Bekijk nu TLC via KPN iTV.
🔀 Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt deze titel momenteel niet binnen het eigen abonnement aan. Het aanvullende kanaal van discovery+ maakt het echter wél mogelijk om ernaar te kijken.
🔀 HBO MaxIn de toekomst zullen het aanbod van discovery+ en het aanbod van HBO Max samengevoegd worden tot de nieuwe streamingdienst Max, maar dat is momenteel nog niet het geval. Deze samensmelting staat momenteel op het programma voor begin 2024 in Nederland.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Eating with my Ex: Going Dutch helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Eating with my Ex: Going Dutch’ (2021-)

De ex-koppels van Eating with my Ex: Going Dutch schuiven ook dit gloednieuwe derde seizoen, na soms een lange ijzige strijd, weer bij elkaar aan tafel om onbesproken zaken voor eens en voor altijd uit te praten. Niemand minder dan reality-sterren Channah en Quentin bijten het spits af tijdens de eerste aflevering, maar daar blijft het niet bij… Vanaf volgende week is namelijk ook het ex Prince Charming-koppel Chris & Jakop te zien en voor de vierde aflevering hebben Hans en Libera speciaal hun Italiaanse B&B achter zich gelaten om in Nederland met elkaar om tafel te gaan. Nu maar hopen dat er geen tonijnsalade met groene augurkjes op de het menu staat…

Streaming informatie over de serie

TitelEating with my Ex: Going Dutch
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: discovery+