Waar kun je de realityserie ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’ (2023) online kijken?

Veel liefhebbers van reality-tv vragen zich af hoe ze de serie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders (2023) online kijken kunnen. In deze gloednieuwe serie volgen we de Tilburgse Roy Donders en zijn vriendin Michelle tijdens haar zwangerschap en het beginnende ouderschap. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals discovery+, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Roy Donders Altijd Wat Bijzonders’ online kijken?

Je kunt Roy Donders Altijd Wat Bijzonders nu online kijken. Hieronder vind je op welke streamingdiensten je terechtkunt voor de serie.

discovery+➡️ Ga meteen naar Roy Donders Altijd Wat Bijzonders op discovery+. Hier kun je seizoen 1 terugkijken en iedere woensdag een nieuwe aflevering zien.
📺 Ziggo GOHier kun je naar de uitzendingen van de zender TLC kijken. De afleveringen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders zijn vanaf 22 mei iedere week op (online) tv te zien en terug te kijken als je ze gemist hebt. 👉 Ga meteen naar TLC bij Ziggo GO.
📺 KPN iTVOok KPN biedt de mogelijkheid om via televisie en online naar het kanaal van de uitzendingen te kijken. 👉 Ga meteen naar TLC bij KPN iTV.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Roy Donders Altijd Wat Bijzonders niet in het aanbod opgenomen. Wel is het mogelijk dat hij er in de toekomst te zien zal zijn door de samenvoeging van HBO Max en discovery+.
⛔️ NetflixDe serie is niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.
⛔️ VideolandOok Videoland heeft veel Nederlandse realityprogramma’s in haar aanbod. Echter is Roy Donders Altijd Wat Bijzonders er niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘Roy Donders Altijd Wat Donders’

In de TLC-serie zien we onder andere hoe het stel erachter komt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Ook is de weg naar én de geboorte zelf te zien in Roy Donders Altijd Wat Bijzonders.

Streaming informatie over de serie

TitelRoy Donders Altijd Wat Bijzonders
SoortSerie
Jaar2023-
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.