Waar kun je ‘De Verraders 2023’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Het spel vol bedrog en verraad is weer begonnen, waarin een groep BN’ers verdeeld wordt in Getrouwen en Verraders en op jacht moet naar een zilverschat. We hebben het natuurlijk over De Verraders 2023, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘De Verraders’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op vrijdag bij RTL 4 om 20:00 uur de nieuwste aflevering van De Verraders uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om alle seizoenen te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Verraders bij NLZIET. Hier kun je live de televisie-uitzending bekijken en dus ook direct afleveringen terugkijken. Elke vrijdag om 20:00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering in het aanbod van de streamingdienst. Het voorgaande tv-seizoen van de serie is hier ook te streamen doordat het onderdeel uitmaakt van het aanbod van RTL. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft De Verraders niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
VideolandRTL is eigenaar van deze streamingdienst en daarom kun je ook in het aanbod van Videoland naar De Verraders kijken. Let op, want RTL heeft besloten de afleveringen één dag ná de televisie-uitzending pas online te zetten. Dat betekent dat er iedere zaterdag een gloednieuwe aflevering verschijnt. Ook de tv-seizoenen én de speciale Videoland-seizoenen van de serie zijn bij deze streamingdienst terug te kijken.

Verhaal en trailer van ‘De Verraders 2023’

Bekende Nederlanders strijden in een kasteel om een stapel puur zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
DeelnemersGiorgo Hokstam, Billy Dans, Nathan Rutjes, Ferri Somogyi, Herman den Blijker, Noël van Kleef, Betty Glas, Chahid Charrak, Katinka Simonse, Selma Omari, Jan Slagter, Thomas Cammaert, Sunny Bergman, Noor Omrani, Jordy Huisman, Sander Huisman, Jessie Maya, Maria Fiselier, Irene van de Laar, Pernille La Lau

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.