Geprezen film ‘Armageddon Time’ met enorme sterrencast is nu te streamen

Armageddon Time staat misschien wel op je kijklijstje omdat James Gray, de regisseur van Ad Astra en Lost City of Z, hem gemaakt heeft. Een andere reden kan de enorme sterrencast zijn, want grote namen als Anthony Hopkins, Jeremy Strong en Anne Hathaway verschijnen allemaal op de aftiteling. Of misschien is het het verhaal: over de waanzinnige kracht van vriendschap en het najagen van de American Dream. Benieuwd? SkyShowtime heeft de geprezen film vandaag aan het aanbod toegevoegd.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Kracht van vriendschap in ‘Armageddon Time’

Armageddon Time neemt ons mee naar het New York van 1980. We volgen het verhaal van de twaalfjarige Paul. Zijn Joodse familie is warm en steunt hem om zijn creatieve dromen waar te maken. Na een incident op zijn vorige school wordt hij naar een dure kostschool gestuurd, waar hij zich door het bevooroordeelde en racistische gedrag van zijn nieuwe klasgenoten niet thuis voelt. Pauls beste vriend is namelijk Johnny, een Afro-Amerikaanse jongen. Met zijn tweeën besluiten ze een plannen te maken om te ontsnappen.

James Gray maakte deze film gebaseerd op zijn eigen jeugdervaringen en verzamelde een ware topcast. Zo ga je Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs), Anne Hathaway (Les Misérables), Jeremy Strong (Succession) en Jessica Chastain (The Help) allemaal terugzien. De reacties op de film waren positief.

‘Armageddon Time’ staat nu op SkyShowtime

SkyShowtime heeft de film Armageddon Time op donderdag 22 juni aan het aanbod toegevoegd. Dit markeert alweer de vierde grote film die in juni in het aanbod van de streamingdienst verschijnt. Eerder waren ook Violent Night, Mrs. Harris Goes To Paris en The Forgiven hier voor het eerst kosteloos te streamen.

Benieuwd naar welke releases we nog meer allemaal kunnen uitkijken? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Armageddon Time, van de veelgeprezen filmmaker James Gray (Ad Astra), is een uiterst persoonlijk coming-of-age verhaal over de kracht van familie en het generaties lang najagen van de American Dream. De film heeft een ware sterrencast met Academy Award-winnaars Anthony Hopkins (The Father), Anne Hathaway (Les Misérables), Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye) en Emmy-winnaar Jeremy Strong (Succession).

TitelArmageddon Time
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurJames Gray
CastBanks Repeta, Anne Hathaway, Jeremy Strong, Anthony Hopkins, Jaylin Webb, Ryan Sell, Tovah Feldshuh, Marcia Haufrecht, Teddy Coluca, Richard Bekins, Dane West, Landon James Forlenza, John Diehl, Jessica Chastain

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.