Waar kun je de serie ‘Succession’ (uit 2018) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Succession online kijken kunt. De populaire dramaserie uit 2018 wist al 9 Primetime Emmy’s te winnen en staat in de internationale filmdatabase met een gemiddelde van 8,8 uit 10 te boek als de #59 beste serie aller tijden. Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Ziggo Movies & Series, waaronder Succession S1-2, Euphoria, The Sopranos, Chernobyl, The Wire, Westworld en Game of Thrones. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Succession uit 2018 online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar Succession bij HBO Max in Nederland. Alle 3 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering in maart 2022 te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 zijn seizoen 1 en 2 van Succession helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series. Wel kun je er op het moment van schrijven nog het derde seizoen zien.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Succession niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Ook de DVD-box is naast HBO Max nog een mogelijkheid om Succession te kijken

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld The Sopranos, Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory. Ook de eerste twee seizoenen van Succession zijn in dit rijtje te vinden.

Verhaal van Succession (2018-)

De familie Roy staat aan het hoofd van één van de grootste conglomeraten in media en entertainment wereldwijd: Waystar Royco. We volgen de snel veranderende wereld waarin zij zich begeven wanneer de vader besluit om uit het bedrijf te stappen. Wie zal de opvolger van de mediamagnaat zijn?

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelSuccession
SoortSerie
Jaar2018-
Duur3 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 109.000 stemmen
MakersJesse Armstrong
CastBrian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Scott Nicholson
Succession: Season 1 | Official Trailer | HBO

Synopsis: HBO Max