SkyShowtime voegt topfilm ‘The Forgiven’ toe aan het aanbod

Twee rijke Londenaren raken in een Marokkaanse woestijn betrokken bij een tragisch ongeluk. Terwijl ze het incident in de doofpot proberen te stoppen, zoekt de vader van het slachtoffer naar gerechtigheid. Dit is het verhaal van de geprezen film The Forgiven met Ralph Fiennes en Jessica Chastain in de hoofdrollen. Je bekijkt hem vanaf vandaag op SkyShowtime.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Hier gaat geprezen film ‘The Forgiven’ over

Rijke Londenaren David en Jo Henninger zijn naar Marokko vertrokken om een extravagant feest van een oude vriend bij te wonen. Terwijl ze met hoge snelheid door de woestijn scheuren om op de bestemming aan te komen, raken ze betrokken bij een tragisch ongeval met een lokale tiener. Ze besluiten het incident geheim te houden en dat lukt prima, totdat de vader van de jongen ineens op het feest opduikt. Hij is op zoek naar gerechtigheid.

De hoofdrollen worden vertolkt door Jessica Chastain en Ralph Fiennes, maar zij zijn niet de enige topacteurs die je in deze film gaat zien. Zo zijn ook House of the Dragon-ster Matt Smith en The Crown-acteur Alex Jennings erbij. Kijkers waren erg over de film te spreken en noemen hem intrigerend, mooi geschoten en goed geacteerd.

The Forgiven | Official Trailer | In Theaters July 1

‘The Forgiven’ staat nu op SkyShowtime

The Forgiven verscheen in 2021 in de bioscoop en heeft nu ook eindelijk zijn weg gevonden naar het kleine scherm. SkyShowtime voegde de thriller op maandag 12 juni toe aan het aanbod. Dit is overigens niet de enige grote film die in deze periode naar de streamingdienst komt. Zo staan ook Babylon en M3GAN nog op het programma (respectievelijk op 6 en op 23 juli).

Benieuwd naar welke releases we nog meer allemaal kunnen uitkijken? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Terwijl ze door de Marokkaanse woestijn scheuren om het uitbundige feest van een oude vriend bij te wonen, raken de rijke Londenaren David en Jo Henninger (Ralph Fiennes en Jessica Chastain) betrokken bij een tragisch ongeluk met een plaatselijke tiener. Als ze te laat bij de grote villa aankomen en het losbandige feest in volle gang is, probeert het stel het incident in de doofpot te stoppen met behulp van de plaatselijke politie. Maar wanneer de vader van de jongen arriveert op zoek naar gerechtigheid, wordt de weg vrijgemaakt voor een culturele botsing vol spanning waarin David en Jo in het reine moeten komen met hun noodlottige daad en de verschrikkelijke gevolgen ervan.

TitelThe Forgiven
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurJohn Michael McDonagh
CastAbbey Lee, Matt Smith, Jessica Chastain, Ralph Fiennes, Christopher Abbott, Caleb Landry Jones, Alex Jennings, Marie-Josée Croze

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.