Waar kun je de film ‘Violent Night’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Violent Night (2022) online kijken kunnen. Deze kerstfilm is een combinatie tussen Home Alone en Die Hard. Als een team huurlingen op kerstavond inbreekt bij een rijke familie, schiet de kerstman (David Harbour, bekend van onder meer Stranger Things) hen te hulp. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Violent Night’ (2022) online kijken?

Violent Night was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga direct naar Violent Night bij SkyShowtime. Deze streamingdienst heeft de kerstfilm op 15 juni 2023 aan het aanbod toegevoegd aan het aanbod.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Violent Night niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Violent Night bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de kerstfilm op 15 februari 2023 toegevoegd aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Violent Night nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Violent Night’ (2022)

Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour (Black Widow, serie Stranger Things). Ze komen er snel achter dat de lieve kindervriend ook een heel andere kant heeft.

Streaming informatie over de film

TitelViolent Night
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie, Actie
RegisseurTommy Wirkola
CastDavid Harbour, John Leguizamo, Edi Patterson, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Beverly D’Angelo

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.