Waar kun je de After-films (1, 2, 3 en 4) online kijken?

In 2019 verscheen de eerste After-film, waarna ook After We Collided (2020), After We Fell (2021) en After Ever Happy (2022) snel volgden. Benieuwd waar je alle vier de After-films online kijken kunt? Wij leggen graag uit of deze titels op het moment van schrijven bij Pathé Thuis, Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Videoland, HBO Max, Viaplay of een ander video on demand-platform te zien zijn.

1. Zo kun je After (2019) online kijken

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Een tijdje is deze film te zien geweest op Amazon’s streamingdienst Prime Video, maar inmiddels is deze film niet meer binnen het abonnement te bekijken. Hetzelfde geldt voor Netflix, Videoland en Disney+. Wel is hij te streamen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis.

Pathé Thuis: Ga meteen naar After (2019) op Pathé Thuis. Via deze streamingdienst kun je After 1 online kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.

⛔️ Deze film is momenteel op SVOD-diensten in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

AFTER Trailer (2019)

2. Bij deze streamingdiensten is de tweede film, After We Collided (2020), te zien

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Pathé Thuis te bekijken en kan ook binnen het abonnement worden gestreamd door leden van Amazon’s streamingdienst Prime Video. De film is niet te bekijken op Netflix, Videoland, Disney+ of andere SVOD-diensten.

Amazon Prime Video: Ga meteen naar After We Collided (2020) op Amazon Prime Video. Abonnees van deze streamingdienst kunnen met hun abonnement naar de tweede film uit de reeks kijken. Je kunt een lidmaatschap momenteel eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga meteen naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is momenteel op andere SVOD-diensten dan Amazon Prime Video in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

After We Collided - Official Trailer

3. De video on demand-platforms die After We Fell (2021) aanbieden

Inmiddels is er één streamingdienst in Nederland die het mogelijk maakt om online naar After We Fell te kijken. Mocht daar verandering in komen door nieuwe toevoegingen bij andere video on demand-platforms, dan zullen we het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer naar buiten brengen. Daarnaast is het overigens ook mogelijk om de DVD te bestellen via webwinkels.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video. Deze film is exclusief op dit video on demand-platform in Nederland te streamen.

⛔️ Deze film is momenteel op streamingdiensten in Nederland niet te zien.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

After We Fell | Official Trailer | Voltage Pictures

4. Kun je de vierde film, After Ever Happy (2022), al online streamen?

Helaas zul je voorlopig een bezoekje aan de bioscoop moeten brengen om naar After Ever Happy te kunnen kijken, want op dit moment is de vierde film nog niet te zien op een streamingdienst. Sinds 25 augustus 2022 is hij namelijk pas in de bioscoop te bekijken. Zodra daar verandering in komt, zullen we het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer naar buiten brengen.

🔜 Pathé Thuis: Zoek direct After Ever Happy bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms doorgaans als eerste aan haar aanbod toe. Als je je nu gratis aanmeldt, kijk je je eerste film met tot 60% korting.

⛔️ Deze film is momenteel op streamingdiensten in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

In deze vierde en laatste film in de razendpopulaire en bloedhete After-reeks wordt het verhaal verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

After Ever Happy | Official Trailer | Prime Video
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.