Waar kun je de After-films (1, 2, 3, 4 en 5) online kijken?

In 2019 verscheen de eerste After-film, waarna ook After We Collided (2020), After We Fell (2021), After Ever Happy (2022) en After Everything (2023) snel volgden. Benieuwd waar je alle vier de After-films online kijken kunt? Wij leggen graag uit of deze titels op het moment van schrijven bij Pathé Thuis, Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Videoland, HBO Max, Viaplay, SkyShowtime of een ander video on demand-platform te zien zijn.

1. Zo kun je ‘After’ (2019) online kijken

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Al een hele tijd is deze film te zien op Amazons streamingdienst Prime Video. Daarnaast is hij te streamen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis en tevens op Netflix. Videoland, Disney+ en andere SVOD-diensten hebben de uitzendrechten momenteel niet in handen.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After (2019) op Amazon Prime Video. Elke abonnee kan hem hier momenteel kijken. Als je je nu aanmeldt, dan stream je de eerste 30 dagen helemaal gratis.

Pathé Thuis: Ga meteen naar After (2019) op Pathé Thuis. Via deze streamingdienst kun je After 1 ook online kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.

⛔️ Deze film is momenteel op andere SVOD-diensten in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

2. Bij deze streamingdiensten is de tweede film, ‘After We Collided’ (2020), te zien

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Amazon Prime Video en Pathé Thuis te bekijken. De film is niet te vinden op Netflix, Videoland, Disney+ of andere SVOD-diensten.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After We Collided (2020) op Amazon Prime Video. Hier kun je hem momenteel online zien.

Pathé Thuis: Ga meteen naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis. Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken.

Netflix: Op het moment van schrijven is After We Collided ook via deze streamingdienst te zien.

⛔️ Deze film is momenteel op SVOD-diensten in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

3. De video on demand-platforms die ‘After We Fell’ (2021) aanbieden

Inmiddels is er één SVOD-streamingdienst in Nederland die het mogelijk maakt om online naar After We Fell te kijken. Mocht daar verandering in komen door nieuwe toevoegingen bij andere video on demand-platforms, dan zullen we het nieuws via je mail, onze website en social media kanalen naar buiten brengen. Daarnaast is het overigens ook mogelijk om de DVD te bestellen via webwinkels.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video. Deze film is van de abonnementsdiensten exclusief op dit video on demand-platform in Nederland te streamen.

Pathé Thuis: Ga meteen naar After We Fell (2021) op Pathé Thuis. Via deze streamingdienst kun je de derde film nu online bekijken.

⛔️ Deze film is momenteel op andere SVOD-diensten in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

4. Videodienst vertoont exclusief ‘After Ever Happy’ (2022)

Tot december moest je nog een bezoekje aan de bioscoop brengen om naar After Ever Happy te kunnen kijken, maar de vierde film is sinds kort gelukkig wel te zien op een streamingdienst. Sinds 25 december 2022 is hij namelijk via Amazon Prime Video te bekijken.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After Ever Happy (2022) op Amazon Prime Video. Deze film is exclusief op dit video on demand-platform in Nederland te streamen.

⛔️ Deze film is momenteel op andere streamingdiensten dan Amazon Prime Video in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

In deze vierde film in de razendpopulaire en bloedhete After-reeks wordt het verhaal verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

5. Kun je de vijfde film, ‘After Everything’ (2023), al online streamen?

Je kon sinds 13 september 2023 in de bioscoop genieten van het vijfde en laatste deel van de razend populaire After-serie. Recentelijk is ook bekendgemaakt dat Amazon Prime Video de film nog voor het eind van dit jaar zou toevoegen aan zijn aanbod in Nederland. De exacte datum bleek uiteindelijk vrijdag 22 december 2023 te zijn.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After Everything (2023) op Amazon Prime Video. Je kunt enkel en alleen via deze videodienst naar de film kijken in Nederland.

⛔️ Deze film is sinds september alleen nog in de bioscoop te zien.

Verhaal en trailer

Hardin worstelt om verder te gaan met zijn leven. Geplaagd door een writer’s block en de verpletterende breuk met Tessa, reist Hardin naar Portugal op zoek naar een vrouw die hij in het verleden heeft gekwetst – en om zichzelf te vinden. Hij realiseert zich dat hij moet veranderen om Tessa terug te winnen, voordat hij de ultieme verbinding aan kan gaan.