Waar kun je de After-films (1, 2, 3 en 4) online kijken?

In 2019 verscheen de eerste After-film, waarna ook After We Collided (2020), After We Fell (2021) en After Ever Happy (2022) snel volgden. Benieuwd waar je alle vier de After-films online kijken kunt? Wij leggen graag uit of deze titels op het moment van schrijven bij Pathé Thuis, Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Videoland, HBO Max, Viaplay of een ander video on demand-platform te zien zijn.

1. Zo kun je After (2019) online kijken

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Een tijdje is deze film te zien geweest op Amazon’s streamingdienst Prime Video, maar daarna was deze film tijdelijk niet meer binnen het abonnement te bekijken. Dat is inmiddels echter weer teruggedraaid. Daarnaast is hij te streamen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis. Netflix, Videoland, Disney+ en andere SVOD-diensten hebben de uitzendrechten momenteel niet in handen.

Amazon Prime Video: Ga meteen naar After (2019) op Amazon Prime Video. Abonnees van deze streamingdienst kunnen met hun abonnement naar de tweede film uit de reeks kijken. Je kunt een lidmaatschap momenteel eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Pathé Thuis: Ga meteen naar After (2019) op Pathé Thuis. Via deze streamingdienst kun je After 1 online kijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.

⛔️ Deze film is momenteel op SVOD-diensten in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

AFTER Trailer (2019)

2. Bij deze streamingdiensten is de tweede film, After We Collided (2020), te zien

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Pathé Thuis te bekijken. De film is niet te vinden op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video of andere SVOD-diensten.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga meteen naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is momenteel op andere SVOD-diensten dan Amazon Prime Video in Nederland niet te zien.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

After We Collided - Official Trailer

3. De video on demand-platforms die After We Fell (2021) aanbieden

Inmiddels is er één streamingdienst in Nederland die het mogelijk maakt om online naar After We Fell te kijken. Mocht daar verandering in komen door nieuwe toevoegingen bij andere video on demand-platforms, dan zullen we het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer naar buiten brengen. Daarnaast is het overigens ook mogelijk om de DVD te bestellen via webwinkels.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video. Deze film is exclusief op dit video on demand-platform in Nederland te streamen.

⛔️ Deze film is momenteel op andere streamingdiensten dan Amazon Prime Video in Nederland niet te zien.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

After We Fell | Official Trailer | Voltage Pictures

4. Kun je de vierde film, After Ever Happy (2022), al online streamen?

Tot december moest je nog een bezoekje aan de bioscoop brengen om naar After Ever Happy te kunnen kijken, maar de vierde film is sinds kort gelukkig wel te zien op een streamingdienst. Sinds 25 december 2022 is hij namelijk via Amazon Prime Video te bekijken.

Amazon Prime Video: Ga direct naar After Ever Happy (2022) op Amazon Prime Video. Deze film is exclusief op dit video on demand-platform in Nederland te streamen.

⛔️ Deze film is momenteel op andere streamingdiensten dan Amazon Prime Video in Nederland niet te zien.

📀 Bol.com: Bij deze webwinkel kun je nu de DVD bestellen. Bekijk direct deze film op Bol.com.

Verhaal en trailer

In deze vierde en laatste film in de razendpopulaire en bloedhete After-reeks wordt het verhaal verteld van Tessa en Hardin die volwassen moeten worden en uitvinden of hun toxische relatie in een sprookje of teleurstelling zal eindigen.

After Ever Happy | Official Trailer | Prime Video