Waar kan ik de After-films (1, 2 en 3) online kijken?

Vanaf vandaag, donderdag 2 september 2021, is de gloednieuwe film After We Fell (ook bekend als After 3) te zien in de bioscoop. Mocht je voor het kijken eerst graag een filmmarathon van de voorgaande films organiseren, dan wil je natuurlijk weten waar je de eerste twee films (After en After We Collided / After 2) online kunt kijken. Wij leggen graag uit of deze films op het moment van schrijven bij Pathé Thuis, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een ander video on demand-platform te zien zijn.

1. Zo kun je After (2019) online kijken

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Tessa en Hardin in de aanstormende en bloedhete After-filmreeks. Een tijdje is deze film te zien geweest op Amazon’s streamingdienst Prime Video, maar inmiddels is deze film niet meer binnen het abonnement te bekijken. Hetzelfde geldt voor Netflix, Videoland en Disney+. Wel is hij te streamen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de eerste film nu online bekijken. Ga direct naar After (2019) op Pathé Thuis.

Verhaal en trailer

Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet.

AFTER Trailer (2019)

2. Bij deze streamingdiensten is de tweede film, After We Collided (2020), te zien

Na het grote succes van de eerste romantische dramafilm, besloten de makers slechts een jaar later een vervolg uit te brengen onder de titel After We Collided. Deze film uit 2020 is eveneens bij Pathé Thuis te bekijken en kan ook binnen het abonnement worden gestreamd door leden van Amazon’s streamingdienst Prime Video. De film is niet te bekijken op Netflix, Videoland, Disney+ of andere SVOD-diensten.

Pathé Thuis: Via deze streamingdienst kun je de tweede film nu online bekijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Pathé Thuis.

Amazon Prime Video: Abonnees van Amazon’s streamingdienst Prime Video kunnen met hun abonnement naar de tweede film uit de reeks kijken. Ga direct naar After We Collided (2020) op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Hardin Scott en Tessa Young verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage.

After We Collided - Official Trailer

3. Kun je de derde film, After We Fell (2021), al online streamen?

Helaas zul je voorlopig een bezoekje aan de bioscoop moeten brengen om naar After We Fell te kunnen kijken, want op dit moment is de derde film nog niet te zien op een streamingdienst. Zodra daar verandering in komt, zullen we het nieuws via de website en social media kanalen van Streamwijzer naar buiten brengen.

❌ Nog niet online te bekijken, maar alleen in de bioscoop.

Verhaal en trailer

Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens die van Hardin, werpen alles wat ze tot dan toe wisten in twijfel en maken hun moeizaam bevochten toekomst samen moeilijker op te eisen.

After We Fell | Official Trailer | Voltage Pictures