EXCLUSIEF: ‘After Everything’ komt voor eind dit jaar naar Prime Video

After Everything draait pas een weekje in de bioscoop, maar toch weten we nu al waar we hem binnenkort kunnen gaan streamen. Amazon Prime Video heeft aan de redactie van Streamwijzer laten weten dat ze de streamingrechten van de populaire film bemachtigend hebben. Ook is het bekend wanneer we er ongeveer naar kunnen kijken: nog voor het einde van dit jaar. Update (22 december 2023): Inmiddels is de film hier inderdaad te streamen, want vandaag werd hij aan het aanbod in Nederland toegevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Amazon Prime Video bemachtigt rechten ‘After Everything’

Sinds in 2019 After verscheen, is het iedere jaar vaste prik: in de nazomer komt er een nieuwe film over Tessa en Hardin in de bioscoop. Ook in 2023 mag dit natuurlijk niet ontbreken en is het alweer tijd voor het vijfde deel. After Everything is sinds 13 september op het witte doek te bewonderen en heeft in andere landen al razendsnel een online releasedatum gekregen. In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zal de film op dinsdag 3 oktober naar Prime Video komen, in Australië en Nieuw-Zeeland gebeurt dat op vrijdag 6 oktober.

Nederland is iets minder snel, maar toch weten we ook nu al dat de film voor het eind van het jaar in het aanbod van Amazon Prime Video zal staan. Dit heeft een woordvoerder van de streamingdienst aan de redactie van Streamwijzer laten weten in het onderstaande statement. Een definitieve streamingdatum zal later volgen, maar we weten dus dat het ergens tussen eind oktober en eind december zal zijn.

🗣️ “In Nederland komt ‘After Everything’ nog niet begin oktober op Prime Video, maar hij wordt nog wel voor het eind van het jaar verwacht.”
– Woordvoerder Amazon Prime Video

Dit kun je verwachten van ‘After Everything’

In het vervolg op After Ever Happy komt de romance tussen Hardin en Tessa tot een ontknoping. De vijfde film vormt een afsluiting van hun verhaal en laat daarnaast meer zien van het verleden van Hardin. Hij wordt geplaagd door een writer’s block en gaat gebukt onder de breuk met Tessa. Om zichzelf terug te vinden reist hij naar Portugal, waar hij een oude bekende tegenkomt.

Uiteraard worden de rollen van Hardin en Tessa weer vertolkt door Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford. Ook Mimi Keene, de actrice die Ruby speelt in Sex Education, heeft een grote rol te pakken.

Meer informatie over de film

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everything?

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.