Amazon Prime Video haalt ‘After Ever Happy’ (2022) binnen

Deze zomer ging de vierde After-film, getiteld After Ever Happy, op 25 augustus in première in de bioscoop. Na precies vier maanden wachten is het nu eindelijk mogelijk om ook thuis naar de film te kijken. Op eerste kerstdag voegde Amazon Prime Video deze titel namelijk toe als kerstcadeau.

Vierde film in de reeks ‘After Ever Happy’ (2022) vanaf eerste kerstdag op Amazon Prime Video in Nederland

De uitzendrechten van After Ever Happy zitten nét iets anders in elkaar dan bij veel andere filmreeksen. Er is namelijk maar één enkel videoplatform waarop je alle vier de films kunt kijken op het moment van schrijven. Enkel de eerste twee films zijn momenteel via TVOD-diensten als Pathé Thuis te kijken, terwijl je voor de eerste, derde en vierde titel bij de SVOD-dienst Prime Video van Amazon terecht kunt.

1️⃣ Ga meteen naar After (2019) op Amazon Prime Video of hier op Pathé Thuis
2️⃣ Ga meteen naar After We Collided (2020) hier op Pathé Thuis
3️⃣ Ga meteen naar After We Fell (2021) op Amazon Prime Video
4️⃣ Ga meteen naar After Ever Happy (2022) op Amazon Prime Video

In de Verenigde Staten via Netflix te streamen

Recentelijk vroegen veel filmfans zich echter niet af of Amazon de rechten voor After Ever Happy in de wacht zou weten te slepen, maar iedereen had zijn ogen gericht op een mogelijke aankoop door Netflix. In de Verenigde Staten wordt de film namelijk tevens op eerste kerstdag gelanceerd in thuisbioscopen, maar daar is de rode marktleider van de streamingdienst de gelukkige. Dit was ook al het geval bij eerdere After-films die op Netflix USA verschenen, maar in Nederland naar Prime Video komen. Mocht je écht niet kunnen wachten, dan kun je al een paar dagen eerder de DVD of Blu-ray op je deurmat laten vallen.

Meer nieuwe releases op Amazon Prime Video in december

De kerstmaand is elk jaar weer het toppunt van drukte voor streamingdiensten. In de onderstaande tweet van @primevideonl vind je een greep uit de nieuwe releases, waaronder ook de Nederlandse serie Modern Love Amsterdam, de kerstfilm Your Christmas or Mine en The Unbearable Weight of Massive Talent met én over Nicolas Cage. Houd daarnaast ons overzicht van nieuwe titels op Prime Video per maand in de gaten om op de hoogte te blijven van de verwachte releases in vorige en aankomende maanden.

Verhaal, informatie en trailer van ‘After Ever Happy’ (2022)

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

TitelAfter Ever Happy
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb4,5 uit 4.900 stemmen
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Synopsis: Independent Films