Yes! ‘After Everything’ staat sinds vandaag op Prime Video

Het verhaal van Tessa en Hardin kwam in 2023 voorgoed tot een einde in After Everything. Enkele maanden geleden kon je deze romantische film op het witte doek bewonderen en binnenkort is het ook eindelijk de beurt aan streamers. Amazon Prime Video heeft de film zoals eerder aangekondigd vandaag, op vrijdag 22 december, aan het aanbod toegevoegd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘After Everything’ is sinds 22 december te streamen

Amazon Prime Video komt met een vervroegd kerstcadeautje en zette After Everything op vrijdag 22 december live. Nadat de film in september op het witte doek verscheen, kunnen we hem dus razendsnel vanuit huis kijken. We lopen wel eventjes achter op kijkers uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, want daar was After Everything al sinds oktober te streamen.

Hier gaat ‘After Everything’ over

In de vijfde film en het vervolg op After Ever Happy komen we er eindelijk achter of de tortelduifjes Hardin en Tessa voor elkaar bestemd zijn. Want wat gebeurt er ‘after everything’? Eindigen ze samen of juist niet?

Deze film gaat ook terug naar het begin en toont meer van het verleden van Hardin. Hij wordt geplaagd door een writer’s block en gaat gebukt onder de breuk met Tessa. Om zichzelf terug te vinden reist hij naar Portugal, waar hij een oude bekende tegenkomt. Uiteraard worden de rollen van Hardin en Tessa weer vertolkt door Hero Fiennes Tiffin en Josephine Langford. Ook Mimi Keene, de actrice die Ruby speelt in Sex Education, heeft een grote rol te pakken.

Meer informatie over de film

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everything?

TitelAfter Everything
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurCastille Landon
CastHero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Benjamin Mascolo, Mimi Keene, Stephen Moyer, Louise Lombard

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.