Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 13 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 13 van 2024 (25 tot 31 maart 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 13 van 2024)

5. Mary & George (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Fans van Bridgerton, opgelet! Er is onlangs een nieuw kostuumdrama verschenen dat je niet mag missen. Op SkyShowtime kijk je nu naar Mary & George. Deze serie draait om een van de grootste schandalen die de Britse monarchie ooit heeft gekend. Het hoofdpersonage is gravin Mary Villiers van Buckingham. Zij heeft een ingenieus plannetje: haar zoon moet koning James I verleiden, zodat ze zich kunnen aansluiten bij de machtigste familie van het land. Ze zijn bereid om erg ver te gaan…

4. Wedding Season (serie, 1 seizoen) – Disney+

Stefan en Katie ontmoeten elkaar tijdens een woelige zomer vol bruiloften. Hoewel zij verloofd is met een rijke vastgoedmagnaat, beginnen ze een stormachtige verhouding en weten ze elkaar iedere keer weer te vinden. Maar als er tijdens een van de bruiloften een schokkende moord gepleegd wordt, zijn zij ineens de hoofdverdachten. Dit is het verhaal van Wedding Season, een serie die volgens kijkers spannend én hilarisch is. En met acht afleveringen van een halfuurtje heb je hem zó gebinged.

3. Sympathy for the Devil (film, 2023) – Netflix

Nicolas Cage gaat helemaal los in de thriller Sympathy for the Devil. Hij kruipt in de huid van een mysterieuze man die op een dag een auto binnendringt. De bestuurder, die met spoed naar het ziekenhuis wil omdat zijn vrouw aan het bevallen is, moet van hem naar een onbekende bestemming rijden. Maar wie zijn beide mannen en wat speelt zich hier nou precies af? Er ontstaat een bizar kat-en-muisspel.

2. Fright Night (film, 2011) – Disney+

Colin Farrell speelt de hoofdrol in de horrorkomedie Fright Night. Sinds Jerry Dandrige naast tiener Charley Brewster is komen wonen, vallen er wel erg veel doden. Charley realiseert zich dat Jerry een vampier is en wil hem stoppen. Omdat hij dat niet alleen kan, schakelt hij de hulp in van een vampierdoder uit Las Vegas.

1. Pearl (film, 2023) – SkyShowtime

Was je fan van de horrorfilm X, dan moet je Pearl eigenlijk ook zien. Dan leer je namelijk alles over de griezelige Pearl. Het verhaal neemt je terug naar het jaar 1918. Pearl woont op een boerderij met haar doodzieke vader en strenge moeder. Ze heeft één wens: een ster worden. Als er audities plaatsvinden in haar dorpje, staat ze dan ook te trappelen. Maar ze is bereid om wel heel ver te gaan om haar oude leventje te ontvluchten. In Pearl vertolkt Mia Goth de hoofdrol en haar performance wordt door sommige kijkers Oscarwaardig genoemd.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.