Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 14 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 14 van 2024 (1 tot 7 april 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 14 van 2024)

5. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (film, 2023) – SkyShowtime

Speel jij graag Dungeons & Dragons óf ben je fan van komische actiefilms? In beide gevallen is Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves op SkyShowtime een echte aanrader. We volgen een charmante dief en een aantal andere avonturiers die een gestolen relikwie aan de verkeerde persoon geven. In een poging dit recht te zetten, werken ze zich steeds meer in de nesten. Deze film moet je alleen al vanwege de waanzinnige cast zien: onder meer Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith en Hugh Grant komen langs.

4. Life & Beth (serie, 2 seizoenen) – Disney+

Hoewel Beth nu succesvol is, was haar jeugd niet altijd een pretje. Door een onverwacht incident wordt ze gedwongen om zich na lange tijd weer met haar verleden bezig te houden. Pas dan realiseert ze zich dat ze nog niet weet wie ze wil worden. Life & Beth is een project van comédienne Amy Schumer, die de hoofdrol speelt, het script schreef én de boel regisseerde. Op Disney+ kijk je naar twee seizoenen.

3. Hacks (serie, 1 seizoen) – Netflix

Vroeger kon je de Hacks alleen op HBO Max kijken, maar sinds kort is de hilarische Emmy-winnende serie ook op Netflix te vinden. Het hoofdpersonage is de doorgewinterde comédienne Deborah Vance (Emmy Award-winnares Jean Smart). Nu haar carrière in de slop raakt, wordt ze gekoppeld aan de jonge komedieschrijfster Ava (Hannah Einbinder). Hoewel het eerst ontzettend botst, blijken ze elkaar wel nodig te hebben…

2. Infinity Pool (film, 2023) – SkyShowtime

De horrorfilm Infinity Pool wordt door veel kijkers “onvoorspelbaar” en “uniek” genoemd. Het verhaal draait om twee stellen die op een paradijselijk oord verblijven. Hoewel het ze streng wordt afgeraden, besluiten ze tóch naar een strand verderop te gaan. Dat hadden ze beter niet kunnen doen…

1. Poor Things (film, 2023) – Disney+

Emma Stone ging onlangs naar huis met een Oscar voor haar hoofdrol in Poor Things. De film vertelt het verhaal van Bella Baxter, een jonge vrouw die tot leven gewekt wordt door de excentrieke wetenschapper Dr. Godwin Baxter. Ze heeft de hersenen van een pasgeborene en het lichaam van een volwassene. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar seksualiteit, gaat ze op reis.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.