South Park is nu met 22 seizoenen op Amazon Prime Video te zien

Het gaat weer heerlijk met Amazon Prime Video in Nederland! Na het toevoegen van topseries als Dexter, Call The Midwife en American Horror Story komt nu ook één van de populairste animatieseries naar de streamingdienst toe. Vanaf 3 november 2020 zijn namelijk 22 seizoenen van South Park te zien op Amazon Prime Video, waarna in januari 2021 ook het gloednieuwe seizoen 23 zal volgen!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

South Park op Amazon Prime Video in Nederland

Seizoen 23 van South Park is nog maar net uitgebracht, maar zal vanaf januari 2021 dus al bij Amazon Prime Video in Nederland te zien zijn. Ook zouden de eerste 22 seizoenen in september 2020 al op het video on demand-platform verschijnen, maar dit is uitgesteld tot 30 nomveber 2020. Vanaf dan kun je beginnen met het streamen van je favoriete animatieserie!

Verhaal

De nieuwsgierige, avontuurlijke, vierde klas groep van 10 jaar oude jongens, Stan, Kyle, Cartman en Kenny, doen allemaal mee aan buffelachtige avonturen die soms niets opleveren. Soms blijkt iets wat in het begin eenvoudig was, uit de hand te lopen. Alles is vreemd in het kleine bergdorpje South Park, en de jongens vinden er altijd wel iets mee.

Trailer

Geen trailer voor het 23e seizoen dit keer, maar wel een aantal van de allerbeste momenten!


Details van de serie

Titel: South Park
Soort: Serie
Jaar: 1997
Duur: 23 seizoenen
Categorie: Animatie, Komedie
IMDb: 8.7 uit 323,278 stemmen
Makers: Trey Parker, Matt Stone, Brian Graden
Cast: Trey Parker, Matt Stone, Isaac Hayes
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.