Alle 8 seizoenen van Dexter staan nu op Amazon Prime Video

Wat een heerlijk nieuws! Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in juli 2020 vielen al toptitels, waaronder Homeland (9 seizoenen), Modern Family (5 seizoenen), Prison Break (6 seizoenen), Glee (5 seizoenen) en American Horror Story (5 seizoenen), maar als verrassing heeft Amazon Prime Video nu ook alle 8 de seizoenen van misdaadserie Dexter online gezet!

→ Update: Op 14 februari 2022 werd Dexter verwijderd uit het aanbod van Amazon Prime Video. Lees meer over de streaming mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘Dexter’ (uit 2006-2013) online kijken? ✅

Dexter (8 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

Welgeteld twee Golden Globes wist deze topserie met Michael C. Hall in de wacht te slepen en nu zijn alle 8 seizoenen, uitgezonden op TV tussen 2006 en 2013, te bekijken op video on demand-dienst Amazon Prime Video. Lees hieronder waar de serie over gaat en bekijk de eerste beelden om alvast in de stemming te komen.

Verhaal

Dexter Morgan, Miami Metro Police Department bloedanalist, heeft een dubbel leven. Als hij de afdeling moordzaken niet helpt bij het oplossen van moorden, brengt hij zijn tijd door met het jagen en doden van slechteriken die door het rechtssysteem glippen. Hij brengt zijn zonovergoten dagen door met het oplossen van misdaden – en maanverlichte nachten die ze begaan. Maar geen zorgen, onze koelbloedige Dexter doodt niet zomaar iemand. Hij behoudt zijn moorddadige hobby’s om alleen het leven van andere moordenaars te nemen.

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de serie Dexter!


Details van de serie

Titel: Dexter
Soort: Serie
Jaar: 2006-2013
Duur: 8 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 8.6 uit 625,466 stemmen
Makers: James Manos Jr.
Cast: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.