5 Seizoenen van American Horror Story staan nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat weer los! Op 1 juli 2020 zijn een aantal van de geplande nieuwe films en series op Amazon Prime Video in juli 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Naast bijvoorbeeld 7 seizoenen van Homeland, 9 seizoenen van Modern Family, 5 seizoenen van Prison Break en 6 seizoenen van Glee zijn dat ook 5 seizoenen van de spookachtige anthologie American Horror Story.

Disney+: Alle seizoenen van deze titel zijn te bekijken op Disney+. Ga direct naar de serie op Disney+.

American Horror Story (5 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

Deze anthologie creëert een waanzinnige filmwereld waarin de spookachtige werkelijkheid steeds in een ander verhaal, maar in dezelfde intensiteit terugkeert. Heb jij de topserie American Horror Story al gezien? Vijf van de tien bestaande seizoenen zijn in Nederland nu te streamen op Amazon Prime Video!

Verhaal

Fysieke en psychologische verschrikkingen treffen een ontbindend gezin, arbeiders en bewoners van een krankzinnigengesticht, een heksenkring, een cast van circusfreaks, de werknemers en gasten van een worstelend hotel, een familie die in een mysterieuze boerderij woont, de leden van een kleine voorstad in Michigan, de overlevende leden van de Apocalyps en de raadgevers van een griezelig zomerkamp in deze spookachtige anthologiereeks, gericht op de thema’s ontrouw, geestelijke gezondheid, onderdrukking, discriminatie, verslaving en uitbuiting.

Trailer

Hieronder is de trailer van het eerste seizoen van American Horror Story te bekijken.


Details van de serie

Titel: American Horror Story
Soort: Serie
Jaar: 2011
Duur: 10 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Thriller
IMDb: 8.0 uit 266,664 stemmen
Makers: Brad Falchuk, Ryan Murphy
Cast: Lady Gaga, Kathy Bates, Angela Bassett
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.