Call The Midwife staat nu met 5 seizoenen op Amazon Prime Video

Streamingdienst Amazon Prime Video heeft weer een nieuwe verrassing voor alle abonnees! Onder de nieuwe films en series op Prime Video in september behoort dit keer niet alleen de complete serie Bones en de razend populaire film Bohemian Rhapsody, maar ook 5 seizoenen van Call The Midwife, dat een tijdje geleden tot grote teleurstelling van fans van Netflix verwijderd werd.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Call The Midwife (5 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

Heb jij deze populaire vroedvrouwenserie al gekeken of heb je er juist van vriend(inn)en over gehoord zonder gekeken te hebben? Het is het op zijn minst waard om hieronder eens te kijken hoe het verhaal en de trailer van de serie in elkaar zitten, want met een IMDb beoordeling van een 8.4 en meerdere glansrijke prijzen is dit absoluut een topserie te noemen.

Verhaal

Gebaseerd op de memoires van Jennifer Worth; het verhaal volgt de tweeëntwintigjarige Jenny, die in 1957 haar comfortabele huis verlaat om vroedvrouw te worden in het Londense East End. Ze is verbaasd dat ze in een klooster gaat wonen: Nonnatus House. Samen met collega-verpleegsters en de medisch geschoolde nonnen heeft Jenny haar ogen geopend voor de barre levensomstandigheden in de sloppenwijken, maar ze ontdekt ook de warme harten en de dapperheid van de moeders. Zelfs nadat Jenny Nonnatus heeft verlaten, blijft ze het leven van de vroedvrouwen die haar familie zijn geworden, kronkelen.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van de serie Call The Midwife.


Details van de serie

Titel: Call The Midwife
Soort: Serie
Jaar: 2012
Duur: 11 seizoenen
Categorie: Drama, Geschiedenis
IMDb: 8.4 uit 19,251 stemmen
Makers: Heidi Thomas
Cast: Vanessa Redgrave, Laura Main, Jenny Agutter
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina met het complete Amazon Prime Video aanbod.