Griezelige kijktip: ‘A Quiet Place’ staat vanaf vandaag op SkyShowtime

Ieder geluidje dat je maakt kan je fataal worden. Iedere zucht, fluistering of kuch kan ervoor zorgen dat je aangevallen wordt door meedogenloze wezens… en sterft. Dat is de wereld die we van de horrorfilm A Quiet Place kennen. Deze film stream je vanaf vandaag op SkyShowtime. Ook het tweede deel is hier te vinden, dus een griezelige filmmarathon behoort tot de opties.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Doodse stilte in horrorfilm ‘A Quiet Place’

De wereld is doodstil. Mysterieuze wezens die op geluid afkomen zorgen ervoor dat alle overgebleven mensen sluipend door het leven gaan. Evelyn (Emily Blunt) en Lee (John Krasinski) zijn twee van die overlevenden. Zij proberen hun kinderen te beschermen tegen alle gevaren in de angstaanjagende wereld, maar aangezien iedere fluistering al fataal kan zijn is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

A Quiet Place zorgt voor een bijzondere filmervaring, aangezien het een groot gedeelte van de tijd ijzig stil is. Hierdoor word je helemaal meegenomen in deze fascinerende wereld en zit je de hele film op het puntje van je stoel. Mocht dit eerste deel je nou bevallen, dan kun je direct door met A Quiet Place Part II, want ook die is op SkyShowtime te vinden. In deze film wordt de overlevingstocht van de familie vervolgd. Ook een derde deel is inmiddels al aangekondigd. In maart van 2024 verschijnt A Quiet Place: Day One, een prequel met topacteurs als Lupita Nyong’o (Black Panther), Joseph Quinn (Stranger Things) en Alex Wolff (Hereditary) in de hoofdrollen.

Drie redenen om de film te kijken:
1️⃣ Het intrigerende concept van een doodstille wereld sleept je helemaal mee
2️⃣ Sterke acteerprestaties van onder meer Emily Blunt en John Krasinski
3️⃣ De film wist meerdere prijzen in de wacht de slepen en bemachtigde zelfs een Oscarnominatie

Nieuwe films en series op SkyShowtime in mei

Deze film is dus op zondag 7 mei aan het aanbod van SkyShowtime toegevoegd, maar dit is niet de enige nieuwe titel die we in mei mogen verwelkomen. Benieuwd welke releases er nog op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Als ze je kunnen horen, komen ze achter je aan. In deze angstaanjagend spannende thriller moet een gezin in stilte door het leven gaan om te ontsnappen aan mysterieuze wezens die op geluid jagen. Zelfs het geringste gefluister of een voetstap kan dodelijk zijn, maar Evelyn (Emily Blunt) en Lee (John Krasinski) Abbott zijn vastbesloten om hun kinderen koste wat kost te beschermen, terwijl ze wanhopig zoeken naar een manier om terug te vechten.

TitelA Quiet Place
Jaar2018
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
IMDb7,5 uit 546.000 stemmen
RegisseurJohn Krasinski
CastEmily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward, Leon Russom

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.