Nieuw op SkyShowtime | Mei 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in mei 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in mei 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in mei 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in mei 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Yellowjackets (serie, seizoen 1-2)

Hou jij wel van een beetje spanning? Dikke kans dat de serie Yellowjackets dan écht iets voor jou is. Momenteel is hij nog op geen enkele videodienst in Nederland te zien, maar vanaf zaterdag 20 mei kun je op SkyShowtime kijken naar de intrigerende combinatie van een psychologische griezelserie en een coming-of-age-drama. De serie vertelt het verhaal van een getalenteerd meiden-voetbalteam dat na een vliegtuigongeluk diep in de afgelegen noordelijke wildernis belandt. Terwijl ze de neerwaartse spiraal van gewelddadige waanzin doormaken, wordt tegelijkertijd hun leven bijna 25 jaar later onderzocht. Het verleden blijkt niet echt te zijn afgesloten, en wat begon in de wildernis is nog lang niet ten einde. Alle tien de afleveringen van seizoen 1 verschijnen gelijktijdig online en ook episode 1 van seizoen 2 komt op de 20e online, waarna wekelijkse afleveringen volgen.

2. Bros (film, 2022)

Komediemaker Judd Apatow (onder andere bekend van The Big Sick) werkte samen met twee andere grootheden uit de comedywereld aan deze nieuwe romantische komediehitfilm: regisseur Nicholas Toller (Neighbors) en Emmy Award-genomineerde Billy Eichner (Billy on the Street). Vanaf donderdag 11 mei zal hij eindelijk op een SVOD-dienst te zien zijn. Bros vertelt het verhaal van twee homoseksuele mannen die onhandig op zoek gaan naar liefde. Hun voornaamste hindernis blijkt echter hun eigen angst voor verbintenis.

3. A Town Called Malice (serie, seizoen 1)

Houd je van misdaadthrillers en kun je écht genieten van series die zich afspelen in de jaren 80? SkyShowtime is er voor jou komende maand met de nieuwe serie A Town Called Malice, te zien vanaf vrijdag 12 mei. Deze meeslepende mix van een misdaadverhaal en familie-epos uit de vroege jaren 80 richt zich op de Lords, een voormalige gangsterfamilie uit Zuid-Londen die zich onderaan de criminele ladder bevindt en daar ontevreden over is. Na een strijd om territorium vluchten ze naar de Spaanse Costa Del Sol, waar de Lords beseffen dat dit een uitgelezen kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vergane glorie te herwinnen. Ze worstelen echter evenzeer met zichzelf als met hun vijanden. Welkom aan de Costa del Crime!

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in mei 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in mei toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortAfleveringenUitzendingenDatum
A Quiet PlaceFilm (2018)7 mei
BrosFilm (2022)11 mei
A Town Called MaliceSerie (S1)8 afleveringenDirect volledig te zien12 mei
Villeneuve Pironi: Racing’s Untold TragedySerie (S1)1 afleveringDirect volledig te zien19 mei
YellowjacketsSerie (S1-2)10 en 9 afleveringenS1 + S2E01 direct, dan wekelijks20 mei
Fatal AttractionSerie (S1)10 afleveringenAfl. 1-3 direct, dan wekelijks22 mei

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
Grease: Rise of the Pink LadiesSeizoen 110 afleveringen
PAW PatrolSeizoen 18 afleveringen
Rabbit HoleSeizoen 18 afleveringen
Law & OrderSeizoen 2222 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen


Synopsissen: SkyShowtime