Waar kun je de film ‘Black Panther’ (2018) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Black Panther (2018) online kijken kunnen. Nu het vervolg van deze film in de bioscoop draait, rijst de vraag waar het origineel met Chadwick Boseman te vinden is. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Black Panther’ (2018) online kijken?

De film Black Panther is gemaakt door Marvel Studios en haar moederbedrijf The Walt Disney Company. Daarom is de film op de bijbehorende streamingdienst, Disney+, te vinden. Hieronder bekijk je alle mogelijkheden.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Black Panther bij Disney+. Hier is de eerste film nu te zien en zal het tweede deel, Black Panther: Wakanda Forever, als het goed is ook naartoe komen in de toekomst. Gemiddeld duurt dit ongeveer 45-70 dagen na de bioscooppremière, waardoor we verwachten dat hij rond 18 januari 2023 bij Disney’s streamingdienst te zien is.
✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Black Panther bij Pathé Thuis. De superheldenfilm is hier te huur en te koop. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Black Panther niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Black Panther nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Black Panther ‘ (2018)

Na de dood van zijn vader de koning, keert T’Challa terug naar het Afrikaanse hightech-land om zijn plaats in te nemen als koning. Als een vijand verschijnt, wordt T’Challa’s moed als koning—en de Black Panther—op de proef gesteld als Wakanda en de wereld gevaar lopen. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet hij alle krachten van Black Panther loslaten om zijn vijanden te verslaan.

Streaming informatie over de film

TitelBlack Panther
Jaar2018
SoortFilm
Duur2 uur en 18 minuten
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
RegisseurRyan Coogler
CastChadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.