Waar kan ik de film A Quiet Place (2018) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film A Quiet Place (2018) online kijken kunnen. In 2018 verscheen de inmiddels razend populaire film die dit jaar een vervolg kreeg met A Quiet Place Part 2 (2021). AJohn Krasinski neemt de regie en hoofdrol in deze eerste film op zich en speelt samen met Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe en andere acteurs. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film A Quiet Place (2018) online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun je nu naar de film kijken. Ga direct naar A Quiet Place bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van A Quiet Place (2018)

Geheimzinnige buitenaardse wezens jagen op gehoor. Het gezin van Evelyn en Lee gaan sluipend en gebarend door het leven. Zelfs een verkeerde stap kan fataal zijn. Ondertussen proberen ze koste wat het kost hun gezin te beschermen.

A Quiet Place (2018) - Official Trailer - Paramount Pictures

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 30 minuten
CategorieDrama, Horror, Sci-Fi
IMDb7,5 uit 480.000 stemmen
RegisseurJohn Krasinski
CastJohn Krasinski, Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward, Leon Russom, Rhoda Pell

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.