Déze nieuwe emoties zijn te zien in ‘Inside Out 2’

Het was een van Pixars grootste hits ooit en wordt nog steeds gezien als een van de beste animatiefilms aller tijden. We hebben het natuurlijk over Inside Out. Fans kunnen uitkijken naar de komst van Inside Out 2 in 2024. In dit nieuwe deel maken een aantal nieuwe emoties hun opwachting. Maar welke zijn dit? Wij zochten het voor je uit.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Welke nieuwe emoties komen er in ‘Inside Out 2’?

In 2015 werden we door Pixar verblijd met de heerlijke animatiefilm Inside Out, waarin we de vijf emoties in Rileys hoofd volgden. Joy (Plezier), Sadness (Verdriet), Fear (Angst), Anger (Woede) en Disgust (Afkeer) maakten een heel avontuur mee. In de nieuwe film Inside Out 2 runnen ze het Hoofdkwartier en hebben ze de boel na alle gebeurtenissen uit de vorige film weer helemaal op de rit. Maar dan worden ze opgeschrikt door een aantal nieuwe emoties die het puberbrein van Riley dreigen over te nemen.

Maar welke nieuwe emoties kun je in Inside Out 2 verwachten? Het is inmiddels bekend dat we in ieder geval Anxiety (Ongerustheid/Angst) kunnen verwelkomen in het hoofd van Riley. De stem van dit oranje personage wordt ingesproken door Stranger Things-actrice Maya Hawke. Een insider heeft ook bekendgemaakt dat we de emoties Envy (Afgunst), Ennui (Verveling) en Embarrassment (Schaamte) kunnen verwachten, maar dit is door Disney en Pixar nog niet officieel bevestigd.

Mogelijke nieuwe emotieStemacteur
Anxiety (Ongerustheid)Maya Hawke
Envy (Afgunst)Nog niet bekend
Ennui (Verveling)Nog niet bekend
Embarrassment (Schaamte)Nog niet bekend

Wanneer draait ‘Inside Out 2’ in de bioscoop?

Met dit leuke nieuws kan het aftellen naar de nieuwe film gaan beginnen. Gelukkig weten we op dit moment al welke datum je vrij kunt houden voor een bioscoopbezoekje. Op 12 juni 2024 zal Inside Out 2 op het witte doek verschijnen. Omdat het een productie is van Pixar en The Walt Disney Company, verwachten we hem een tijdje later ook op de streamingdienst Disney+, maar de precieze online releasedatum is nog niet bekend.

Meer informatie over de film

De stemmen in het hoofd van Riley kennen haar binnenstebuiten, maar deze zomer verandert alles zodra Disney en Pixar in Inside Out 2 een nieuwe emotie introduceren: onzekerheid. Volgens regisseur Kelsey Mann belooft deze emotie een hoop onrust in het hoofdkwartier. “Onzekerheid is misschien nieuw voor de bestuurders van het hoofdkwartier, maar het is niet het type dat op de achtergrond zal plaatsnemen.”

TitelInside Out 2
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurKelsey Mann

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.