Waar kun je de film ‘Inside Out 2’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Inside Out 2 (2024) online kijken kunnen. In deze film kijken we mee met Riley, die inmiddels een tiener is. Nieuwe emoties spelen een rol in haar hoofd. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Inside Out 2’ (2024) online kijken?

Inside Out 2 is sinds 17 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. Inside Out 2 werd gedistribueerd door Pixar en The Walt Disney Company en dus verwachten we hem hier in de toekomst. De exacte online releasedatum is nog niet bekend, maar de filmpagina staat wel al live. Ook kijk je bij deze streamingdienst naar de vorige Inside Out-film uit 2015.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar Inside Out 2 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eerste toe aan het aanbod. Ook Inside Out uit 2015 bekijk je hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Inside Out 2’ (2024)

Disney en Pixar’s Inside Out 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Anxiety plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is.

Streaming informatie over de film

TitelInside Out 2
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurKelsey Mann
CastAmy Poehler (Stem), Lewis Black (Stem), Phyllis Smith (Stem), Tony Hale (Stem), Ayo Edebiri (Stem), Liza Lapir (Stem), Maya Hawke (Stem), Adèle Exarchopoulo (Stem), Paul Walter Hauser (Stem)

Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.