Waar kun je de film ‘The Little Mermaid’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Little Mermaid (2023) online kijken kunnen. Deze live-actionfilm vertelt het verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die de wereld buiten de zee wil ontdekken. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Little Mermaid’ (2023) online kijken?

The Little Mermaid is vanaf 24 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar The Little Mermaid bij Disney+. De pagina van de film is hier namelijk nu al live, dus we weten al dat we de film hier in de nabije toekomst kunnen verwachten. Gemiddeld duurt het 49 dagen voordat bioscoopfilms naar de streamingdienst komen, maar bij grote films wil Disney+ deze window nog weleens verlengen. Een officiële releasedatum hebben we op dit moment dus nog niet, maar zodra we die te horen krijgen delen we het direct met je via je mail.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Little Mermaid bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan het aanbod, maar helaas is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Little Mermaid’ (2023)

The Little Mermaid is de liveactionversie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

The Little Mermaid | Official Trailer

Streaming informatie over de film

TitelThe Little Mermaid
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 15 minuten
TaalEngels
CategorieFamiliefilm
RegisseurRob Marshall
CastDaveed Diggs (Stem), Jonah Hauer-King, Halle Bailey, Noma Dumezweni, Akwafina (Stem), Melissa McCarthy

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Little Mermaid’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Little Mermaid. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Little Mermaid’?

    De grootste rollen in de film The Little Mermaid worden vertolkt door Halle Bailey, Jonah Hauer-King en Noma Dumezweni.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.