Waar kun je de film ‘Wish’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Wish (2023) online kijken kunnen. In deze film wordt de optimistische Star geholpen door een grenzeloze bal vol energie, Star. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Wish’ (2023) online kijken?

Wish was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Wish bij Disney+. De filmpagina staat al live bij deze streamingdienst. Over het algemeen duurt het ongeveer 49 dagen voordat bioscoopfilms hier te streamen zijn, maar een exacte releasedatum is nu nog niet bekend. Zodra we die hebben, delen we hem met je via je mail.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Wish bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 23 januari 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Wish’ (2023)

Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha, een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

Streaming informatie over de film

TitelWish
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels / Nederlands
CategorieFamiliefilm, Animatie
RegisseurChris Buck
CastChris Pine (Stem), Alan Tudyk (Stem), Ariana DeBose (Stem)

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.