Nieuw op SkyShowtime | Juli 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in juli 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in juli 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. The Holdovers (film, 2023)

Een kerstfilm kijken staat in juli misschien niet op je to-do-lijst, maar toch zou je The Holdovers eigenlijk niet mogen missen. De verborgen parel neemt ons mee naar een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie. Een aantal studenten blijft noodgedwongen achter, samen met een chagrijnige onderwijzer en een kokkin die onlangs haar zoon verloren heeft. Bijzondere vriendschappen ontstaan. De film sleepte maar liefst vijf Oscarnominaties in de wacht en is dus een echte aanrader. Je bekijkt hem vanaf zaterdag 27 juli.

2. Bargain (serie, seizoen 1)

Op donderdag 4 juli is het tijd voor de bekroonde Koreaanse thrillerserie Bargain. We vertrekken naar een afgelegen hotel. Daar worden mannen naartoe gelokt onder het mom van seksuele ontmoetingen. Eenmaal aangekomen blijkt het een valstrik: hun organen worden geveild aan de hoogste bieder. Maar dan vindt er een verwoestende aardbeving plaats en zit iedereen vast: handelaren, kopers én slachtoffers.

3. The Lesson (film, 2023)

Liam is als schrijver ontzettend fan van de beroemde auteur J.M. Sinclair. Als hij wordt uitgenodigd om op zijn landgoed bijlesdocent te worden, twijfelt hij dan ook geen seconde. Maar dan blijkt al snel dat Sinclair andere plannen heeft, en dat er een hoop geheimen op het landgoed zweven.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in juli 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
BargainSerie (S1)4 juli
Law & OrderSerie (S23)5 juli
The LessonFilm (2023)7 juli
The HoldoversFilm (2023)27 juli

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
Mayor of KingstownSeizoen 3Donderdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.