Nieuw op SkyShowtime | Juni 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in juni 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juni 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in juni 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juni 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Mean Girls (film, 2024)

Mean Girls maakte in 2024 een comeback. Twintig jaar na het verschijnen van de iconische film met Lindsay Lohan staat hoofdpersonage Cady Heron opnieuw op het punt om in de handen te vallen van de ‘Plastics’. Ze is nieuw op school en wordt door Regina George opgenomen in haar elitegroepje. Maar als Cady op Regina’s ex Aaron valt, wordt ze snel een stuk minder geliefd. Samen met buitenbeentjes Janis en Damian gaat ze op zoek naar wraak. Deze nieuwe variant is een musical, dus maak je klaar voor een hele hoop catchy liedjes. Je bekijkt de film vanaf dinsdag 25 juni.

2. Mayor of Kingstown (serie, seizoen 3)

In juni staat het derde seizoen van Mayor of Kingstown op het programma. Opnieuw vertolkt Jeremy Renner de hoofdrol en lag de productie in handen van de geprezen regisseur Taylor Sheridan. We volgen burgemeester Mike McLusky, die nog steeds te maken heeft met een door drugshandel gedomineerde stad. In de tien nieuwe afleveringen wordt de buurt opgeschrikt door een reeks explosies. Het nieuwe seizoen gaat op donderdag 6 juni van start

3. The Tattooist of Auschwitz (serie, seizoen 1)

Naar het gelijknamige boek van Heather Morris komt op vrijdag 7 juni de nieuwe serie The Tattooist of Auschwitz naar SkyShowtime. Het draait om Lali en Gita Sokolov, die elkaar leren kennen in concentratiekamp Auschwitz. Ze worden verliefd als Lali als tatoeëerder het identificatienummer op de arm van medegevangene Gita moet zetten. Wat volgt is een moedig en onvergetelijk verhaal.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in juni 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juni toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Milli VanilliFilm (2023)1 juni
Mayor of KingstownSerie (S3)6 juni
The Tattooist of AuschwitzSerie (S1)7 juni
PAW PatrolSerie (S10B)14 juni
Mean GirlsFilm (2024)25 juni

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
ConcordiaSeizoen 1Donderdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.