Nieuw op SkyShowtime | Augustus 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in augustus 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in augustus 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in augustus 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in augustus 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Bob Marley: One Love (film, 2024)

Bob Marley heeft dit jaar zijn eigen biopic gekregen. One Love opent in een Jamaica dat verscheurd wordt door politieke onrust. Als er voor aanvang van een vredesconcert een aanslag op het leven van Bob (gespeeld door Kingsley Ben-Adir uit Barbie) gepleegd wordt, besluit hij dat het niet meer veilig is in zijn geboorteland. Hij vertrekt naar Engeland om het daar te maken, maar hij blijft altijd trouw aan de overtuigingen van Rastafari en hoopt ooit terug te keren naar Jamaica. De film verschijnt op zaterdag 10 augustus op SkyShowtime.

2. Knuckles (serie, seizoen 1)

Fan van Sonic the Hedgehog? Zet dan zaterdag 3 augustus in je agenda, want op die dag verschijnt het complete eerste seizoen van de spin-offserie Knuckles op SkyShowtime. Knuckles (een stemrol van Idris Elba) neemt Wade onder zijn hoede en leert hem wat het betekent om een Echidna-strijder te zijn.

3. Night Swim (film, 2024)

Na het kijken van Night Swim neem je nooit meer ’s avonds een duik in het zwembad. De horrorfilm, die gemaakt is door de producenten van M3GAN, volgt de voormalige honkbalspeler Ray Waller. Door een slopende ziekte kan hij niet meer sporten, maar zwemmen kan hij nog wel. Als hij samen met zijn gezin naar een villa mét zwembad verhuist, weet hij niet dat daar een kwaadaardige kracht in schuilt.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in augustus 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in augustus toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Migration / VogelvluchtFilm (2023)1 augustus
Mr BigstuffSerie (S1)2 augustus
KnucklesSerie (S1)3 augustus
Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy MountainFilm (2023)7 augustus
Bob Marley: One LoveFilm (2024)10 augustus
Night SwimFilm (2024)10 augustus
Helgoland 513Serie (S1B)12 augustus

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
BargainSeizoen 1Donderdag
Mayor of KingstownSeizoen 3Donderdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.