Waar kun je de film ‘The Holdovers’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Holdovers (2023) online kijken kunnen. In deze komedie blijft een chagrijnige onderwijzer tijdens de kerstvakantie achter om een handjevol leerlingen op te vangen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Holdovers’ (2023) online kijken?

The Holdovers draaide in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Holdovers bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 13 maart 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Holdovers niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Holdovers is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Holdovers’ (2023)

In The Holdovers, van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne, moet een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan. Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen – een slimme onruststoker met problemen (debutant Dominic Sessa) – en het hoofd van de schoolkeuken (Da’Vine Joy Randolph) die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.

Streaming informatie over de film

TitelThe Holdovers
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 13 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
RegisseurAlexander Payne
CastPaul Giamatti, Tate Donovan, Carrie Preston, Gillian Vigman, Da’Vine Joy Randolph, Dominic Sessa

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.