Nieuw op SkyShowtime | December 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in december 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in december 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in december 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in december 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Transformers: Rise of the Beasts (film, 2023)

Transformers-fan? Dan mag je het nieuwe deel zeker niet missen. Transformers: Rise of the Beasts verscheen alweer een poosje geleden op het witte doek en komt in december eindelijk naar het kleine scherm. SkyShowtime-abonnees kunnen hem vanaf vrijdag 15 december zien. Het verhaal draait om Noah. Hij zorgt voor zijn zieke broertje en kan als elektronica-expert maar niet aan de bak komen, terwijl ze het geld toch hard nodig hebben. Als hij uit wanhoop besluit een auto te stelen, krijgt hij de schrik van zijn leven als die ineens een eigen wil blijkt te hebben. Het is een Transformer die net op dat moment wordt opgeroepen door Optimus Prime.

2. Lawmen: Bass Reeves (serie, seizoen 1)

Lawmen: Bass Reeves is een gloednieuwe anthologieserie die zich ieder seizoen richt op een iconische outlaw. Deze keer volgen we Bass Reeves, die je in de Amerikaanse geschiedenisboeken terugvindt als de grootste held van het Wilde Westen. Hij wist meer dan 3000 gevaarlijke criminelen gevangen te nemen, zonder zelf ooit een schrammetje op te lopen. Benieuwd? De serie gaat op maandag 18 december van start.

3. Fast X (film, 2023)

Dom Toretto en zijn team waren met Fast X weer helemaal terug. Deze keer stonden ze oog in oog met hun gevaarlijkste en meest dodelijke tegenstander tot nu toe. Het is Dante Reyes, de zoon van de Braziliaanse drugsbaron die door Dom werd uitgeschakeld in Fast Five. Hij zint op wraak en is bereid om letterlijk over lijken te gaan. Het actiespektakel racet op maandag 4 december naar je eigen thuisbioscoop.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in december 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in september toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Fast XFilm (2023)4 december
RenfieldFilm (2023)9 december
Transformers: Rise of the BeastsFilm (2023)15 december
Lawmen: Bass ReevesSerie18 december
SmotheredSerie18 december

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
DreamlandSeizoen 16 afleveringen
Fellow TravelersSeizoen 18 afleveringen
FrasierSeizoen 110 afleveringen
Special Ops: LionessSeizoen 18 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.