Nieuw op SkyShowtime | Januari 2024

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in januari 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in januari 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in januari 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in januari 2024 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Asteroid City (film, 2023)

Filmmaker Wes Anderson heeft een hele hoop pareltjes op zijn naam staan. Na The Grand Budapest Hotel en The French Dispatch volgde afgelopen jaar Asteroid City. Deze komedie neemt ons mee naar een fictief plaatsje in de Amerikaanse woestijn, Asteroid City. Hier wordt een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen. De film verschijnt op zaterdag 6 januari op SkyShowtime.

2. The Curse (serie, seizoen 1)

SkyShowtime komt op vrijdag 5 januari met de Original-serie The Curse, waarin Emma Stone en Nathan Fielder de hoofdrollen vertolken. Je kunt op die dag direct aan het bingen slaan, want in één klap verschijnen de eerste vijf afleveringen. De rest volgt op 16 februari. Het draait om het pasgetrouwde stel Whitney en Asher Siegel, die milieuvriendelijke huizen willen bouwen en hiermee een spoor aan vernielingen achterlaten.

3. The Long Shadow (serie, seizoen 1)

Geïntrigeerd door seriemoordenaars als Jeffrey Dahmer en Ted Bundy? Op zondag 21 januari komt SkyShowtime met de spannende misdaadserie The Long Shadow. Het verhaal van de Yorkshire Ripper, een van de meest beruchte seriemoordenaars ooit, wordt hiermee naar het kleine scherm gebracht. De zoektocht naar de meedogenloze killer duurde ruim vijf jaar en vergde een hele hoop van de Britse politie.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in januari 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in januari toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
The CurseSerie (S1)5 januari
Asteroid CityFilm (2023)6 januari
Six Silent Killings: Irwlands Vanishing TriangleSerie (S1)11 januari
Ruby Gillman – Teenage KrackenFilm (2023)14 januari
Dublin NarcosSerie (S1)19 januari
SkymedSerie (S2)20 januari
The Long ShadowSerie (S1)21 januari
UnwantedSerie (S1)23 januari
LockerbieSerie (S1)25 januari
Infinity PoolFilm (2023)27 januari

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenWeekdag
Lawmen: Bass ReevesSeizoen 1Zaterdag
SkymedSeizoen 2Zaterdag
The Long ShadowSeizoen 1Zondag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.