Waar kun je de film ‘Fast X’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fast X (2023) online kijken kunnen. In dit nieuwste deel van de wereldberoemde filmfranchise duikt een levensgevaarlijke vijand op die vastbesloten is de familie van Dom Toretto kapot te maken. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Fast 10’ (2023) online kijken?

Fast X is sinds 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Fast X bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 19 juli 2023 toe aan het aanbod. Alle eerdere delen kun je ook hier op Pathé Thuis streamen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Fast X momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
SkyShowtime➡️ Ga direct naar Fast X bij SkyShowtime. Fast & Furious 10 kwam op 4 december 2023 naar SkyShowtime. De film is hier nu zonder aanvullende kosten te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Fast X nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Fast X’ (2023)

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast & Furious 10 gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

Streaming informatie over de film

TitelFast X
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 21 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseursLouis Leterrier
CastVin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Daniela Melchior, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Sung Kang, Jason Momoa

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.