Waar kun je de film ‘Fast X’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Fast X (2023) online kijken kunnen. In dit nieuwste deel van de wereldberoemde filmfranchise duikt een levensgevaarlijke vijand op die vastbesloten is de familie van Dom Toretto kapot te maken. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Fast 10’ (2023) online kijken?

Fast X is sinds 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Fast X bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan het aanbod, maar helaas is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Alle eerdere delen kun je wel hier op Pathé Thuis streamen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Fast X momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeFast & Furious 10 komt waarschijnlijk in de toekomst naar SkyShowtime. De film is namelijk gedistribueerd door Universal Pictures en deze filmstudio valt onder Comcast Corparation, het moederbedrijf van streamingdienst SkyShowtime. Het is echter nog niet bevestigd dat Fast X bij hen te zien zal zijn.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Fast X nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Fast X’ (2023)

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast & Furious 10 gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

FAST X | Official Trailer 2

Streaming informatie over de film

TitelFast X
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 21 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseursLouis Leterrier
CastVin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Daniela Melchior, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Sung Kang, Jason Momoa

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Fast X’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Fast X. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Fast X’?

    De grootste rollen in de film Fast X worden vertolkt door Vin Diesel, Jason Momoa, Tyrese Gibson en Michelle Rodriguez.


Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.