Fans van ‘Mocro Maffia’ opgelet: Taxi krijgt eigen film

Fans van Mocro Maffia opgelet, want na Komtgoed, Meltem en Tatta krijgt ook Taxi zijn eigen film. Na het zien van seizoen vijf bleven we namelijk met een hoop vragen achter. Want waar vlucht Taxi naar toe? In dit artikel vertellen we je wat je van de nieuwe spin-off kunt verwachten en op welke datum deze op Videoland verschijnt.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Taxi krijgt eigen film

In 2018 verscheen het eerste seizoen van de hitserie Mocro Maffia. We maakten kennis met de drie vrienden Romano, Potlood en Paus, die de sprong waagden van kleine criminaliteit naar het grote werk en al snel de cocaïnehandel in Amsterdam domineerden. Door jaloezie en verraad viel de vriendengroep uiteen, waardoor de vroegere bondgenoten elkaars grootste vijanden werden. De wereld van Mocro Maffia is echter groter dan alleen deze drie vrienden.

Naast de serie zijn er namelijk ook spin-offs zoals de miniserie Komtgoed en de films Meltem en Tatta geproduceerd. De film over personage Taxi (Iliass Ojja) wordt aan dit rijtje toegevoegd. In Mocro Maffia werkte Younes als taxichauffeur. Tegelijkertijd werkte hij zij aan zij met zijn criminele zwager Paus (Achmed Akkabi). Terwijl Taxi steeds meer afstand neemt van deze activiteiten, raakt zijn vrouw Samira juist meer betrokken bij haar broer. Wanneer hij onder druk wordt gezet om te getuigen tegen zijn schoonfamilie, slaat Taxi aan het einde van seizoen vijf op de vlucht. Maar waarheen?

Datum van de spin-off in 2024

Het lijkt erop dat Taxi vlucht naar Marokko. Maar zelfs daar houdt de onderwereld hem bezig. De regie van de film is in handen van acteur Nasrdin Dchar. Hij is in de hitserie te zien als Potlood. Wat betreft de datum hebben we goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat het nog niet officieel bekend is wanneer de spin-off te zien zal zijn. Het goede nieuws daarentegen is dat de film vóór seizoen zes van Mocro Maffia op Videoland verschijnt. Op het moment dat de officiële releasedatum met ons gedeeld wordt, laten we het natuurlijk direct weten via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media kanalen.

Wanneer verschijnt seizoen zes van ‘Mocro Maffia’?

Wanneer seizoen 6 van Mocro Maffia precies op Videoland zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Wel is duidelijk dat dit het laatste seizoen zal zijn. Het slotstuk belooft de kijkers dan ook een ‘allesbepalende’ ervaring te geven, waarin een einde komt aan de jarenlange strijd die de personages en de fans van de serie hebben doorstaan.

Meer informatie over ‘Mocro Maffia’

TitelMocro Maffia
Jaar2018-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad
CastAchmed Akkabi, Mandela Wee Wee, Robert de Hoog, Omar Ahaddaf, Walid Benmbarek, Yassine Fadel, Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.