Wanneer komt ‘Mocro Maffia’ seizoen 6 op Videoland?

Het vijfde seizoen van de hitserie Mocro Maffia is inmiddels afgesloten door Videoland. Dit seizoen was weer keihard en werd wederom massaal bekeken, dus dat betekent dat heel veel mensen benieuwd zijn naar het vervolg. Komen er nog nieuwe afleveringen? En wanneer komt Mocro Maffia seizoen 6 op Videoland? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Mocro Maffia’ seizoen 2?

Goed nieuws: Videoland heeft Mocro Maffia razendsnel verlengd met een zesde seizoen. Al een week na het verschijnen van de eerste aflevering van seizoen 5 kwamen ze met dit goede nieuws. Het zesde en laatste seizoen belooft de kijkers een “allesbepalende” ervaring te geven.

Gezien de gigantische populariteit van deze serie is deze verlenging niet zo gek. Mocro Maffia heeft wereldwijd succes geboekt. Zo bereikte de serie de mijlpaal van meer dan 50 miljoen streams op Videoland in maart 2022. De serie heeft daarnaast ook talrijke prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee Gouden Kalveren, en is nu te zien in meerdere landen, waaronder Indonesië, Frankrijk, Japan, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer komt ‘Mocro Maffia’ seizoen 6 op Videoland?

Wanneer seizoen 6 van Mocro Maffia precies op Videoland zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Wat wel al duidelijk is, is dat het slotstuk (want het is het laatste seizoen) in 2024 zal verschijnen. Op het moment dat de officiële releasedatum met ons gedeeld wordt, laten we het natuurlijk direct weten via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media kanalen.

Waar gaat het verhaal van ‘Mocro Maffia’ over?

De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door een ruzie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Successen worden in deze rauwe dramaserie afgewisseld met grote tegenslagen en keiharde afrekeningen.

TitelMocro Maffia
Jaar2018-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad
CastAchmed Akkabi, Mandela Wee Wee, Robert de Hoog, Omar Ahaddaf, Walid Benmbarek, Yassine Fadel, Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja

Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.